Ουόκαπ: «Μας αρέσουν τα δύσκολα, είμαι έτοιμος για σαράντα λεπτά»

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού, Τόμας Ουόκαπ μίλησε για το ματς με την Μπαρτσελόνα.

Ουόκαπ: «Μας αρέσουν τα δύσκολα, είμαι έτοιμος για σαράντα λεπτά»

Ο Τόμας Ουόκαπ στις αποκλειστικές δηλώσεις στη NOVA εν όψει του σημερινού (13/10, 21:15, NS4HD) εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα, τόνισε ότι νιώθει έτοιμος για άλλα 40 λεπτά!

«Σίγουρα πρέπει προσέξουμε την άμυνά μας απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολύ καλούς αντιπάλους. Πρέπει να δώσουμε σημασία σε όλες τις λεπτομέρειες. Σίγουρα είναι δύσκολο να έχουμε απουσίες. Από την άλλη, όμως, στο τέλος κανείς δεν θα θυμάται ότι είχαμε απόντες. Όλοι θα θυμούνται το αποτέλεσμα. Πιστεύουμε σε αυτούς που θα παίξουν και ότι θα είμαστε έτοιμοι, όπως και να έχει η κατάσταση» είπε ο Ουόκαπ.

Όσο για το αν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του αισθάνονται κουρασμένοι από το δύσκολο μέχρι τώρα πρόγραμμα στο ξεκίνημα της σεζόν ή είναι πολύ νωρίς να ειπωθεί κάτι τέτοιο, όπως και για το πόσο έτοιμος είναι ο ίδιος να παίξει άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι, ήταν ξεκάθαρος: «Είναι πολύ νωρίς για να πει κάποιος ότι είμαστε κουρασμένοι. Τα δύσκολα παιχνίδια μας αρέσουν. Ο κόσμος, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, αυτά είναι που αγαπάμε. Προσωπικά, είμαι έτοιμος για άλλα σαράντα λεπτά αγώνα».