Ανακοίνωση παικτών Μακάμπι: «Θρηνούμε τον θάνατο και τον πόνο όλων των οικογενειών, στο πλευρό σας»

Με ανακοίνωση τους οι παίκτες της Μακάμπι τάχθηκαν στο πλευρό των οικογενειών που θρηνούν την απώλεια των δικών τους ανθρώπων μετά τα όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο κατά την επίθεση της Χαμάς σε περιοχές του Ισραήλ.

Ανακοίνωση παικτών Μακάμπι: «Θρηνούμε τον θάνατο και τον πόνο όλων των οικογενειών, στο πλευρό σας»

Στο πλάι των οικογενειών του Ισραήλ, που θρηνούν τα θύματα τους, μετά τη Σαββατιάτικη επίθεση της Χαμάς στη χώρα της Μ. Ανατολής τάχθηκαν με ανακοίνωση τους οι παίκτες της Mάκαμπι Τελ Αβίβ.

To κείμενο της αναλυτικά αναφέρει:

«Από το περασμένο Σάββατο, όλοι εμείς έχουμε γίνει μάρτυρες των φρικαλεοτήτων που προκλήθηκαν από μια τρομοκρατική επίθεση σε αθώους άνδρες, γυναίκες και παιδιά στο Ισραήλ.

Δεν έχουν σημασία οι πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός ή τι σκοπό εξυπηρετεί. Εμείς ως άνθρωποι και αθλητές, δεν πρέπει ποτέ να αποδεχθούμε την σφαγή παιδιών και ολόκληρων οικογενειών στα σπίτια τους.

Θρηνούμε τον θάνατο και τον πόνο όλων των οικογενειών και στεκόμαστε στο πλευρό τους και στο κράτος του Ισραήλ. Θα θέλαμε να στείλουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια σε αυτούς που επηρεάστηκαν από αυτές τις τρομακτικές ενέργειες».