Λάσο: «Μας πλήγωσαν Ερνανγκόμεθ και Μαντζούκας»

Ο Πάμπλο Λάσο στάθηκε στους Ερνανγκόμεθ, Μαντζούκα μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ.

Λάσο: «Μας πλήγωσαν Ερνανγκόμεθ και Μαντζούκας»

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Μπάγερν ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Είναι απλά τα πράγματα. Στο ξεκίνημα του αγώνα δεχτήκαμε ένα σερί 10-0, σκορ που σηματοδότησε όλο το παιχνίδι. Κάναμε ένα κακό ξεκίνημα, δεν ήμασταν καλοί σε άμυνα και επίθεση. Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ καλά στην αρχή, ωστόσο κάναμε καλά κάποια πράγματα ώστε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι.

Κερδίσαμε το δεύτερο και το τρίτο δεκάλεπτο, ήμασταν κοντά να κερδίσουμε και το τέταρτο δεκάλεπτο, αλλά δεν ήταν αρκετή η προσπάθεια μας, καθώς δεν πετύχαμε σημαντικά καλάθια για να πάρουμε το προβάδισμα. Ο Παναθηναϊκός έκανε εξαιρετική δουλειά, έπαιξε επιθετικά, είχε καλά ποσοστά στα τρίποντα.

Παίκτες όπως ο Ερναγκόμεθ και ο Μαντζούκας μας πλήγωσαν στα σουτ. Εμείς πρέπει να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι είναι μόνο η αρχή και είναι πάντα δύσκολο να παίζεις σε μια ομάδα με υψηλή ποιότητα».

Για τον Μπολμάρο: «Ήταν καλός, όχι τόσο στην αρχή γιατί πιέστηκε αρκετά και αναγκάστηκε να παίξει στο μισό γήπεδο. Μετά από αυτό έπαιξε πολύ επιθετικά, ωστόσο στο τέλος δεν ήταν τόσο φρέσκος, όπως ο Φρανσίσκο που μας βοήθησε αρκετά και μας έδωσε έξτρα ώθηση. Σίγουρα αυτό που μετράει για μένα είναι η προσπάθεια της ομάδας».