Μπαρτζώκας: «Για εμάς είναι χαρά, που θα παίξουμε μπροστά στους φίλους της ομάδας μας» (vid)

Για το ματς με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Μπαρτζώκας: «Για εμάς είναι χαρά, που θα παίξουμε μπροστά στους φίλους της ομάδας μας» (vid)

Ο Ολυμπιακός θα δώσει τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κόντρα στην Μπαρτσελόνα (13/10, 21:15).

Ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας μίλησε στη Media Day του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα: «Θεωρούμε ότι δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Όλοι με όλους είναι δύσκολα παιχνίδια. Για όλα τα παιχνίδια απαιτείται υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης στην προετοιμασία τους και φυσικά υψηλό επίπεδο προσπάθειας στη διάρκεια του αγώνα. Είναι το πρώτο επίσημο ματς που παίζουμε, μετά από τέσσερα μακριά, στο γήπεδό ματς. Δυο στη Ρόδο, ένα στο ΟΑΚΑ και ένα στη Θεσσαλονίκη. Για εμάς είναι χαρά, που θα παίξουμε μπροστά στους φίλους της ομάδας μας. Το παιχνίδι είναι πολύ απαιτητικό, όπως καταλαβαίνετε. Εμείς έχουμε κενά στην προετοιμασία μας, κενά στο ρόστερ μας για αύριο. Αλλά θα κάνουμε την προσπάθειά μας, όπως πάντα με σοβαρότητα για να πάρουμε το ματς».

Όσον αφορά τις απουσίες του Ολυμπιακού, είπε: «Για πράγματα που δεν περνάνε από το χέρι σου, δεν μπορούμε να αγχωθούμε. Ο Φαλ πιστεύουμε ότι θα παίξει. Έκανε προπόνηση χθες και θα κάνει και σήμερα και θα παίξει. Φυσικά, δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, αλλά πιστεύουμε ότι θα έχει επίδραση στο παιχνίδι. Θα κάνει ντεμπούτο σίγουρα ο Μπραζντέικις και σίγουρα δεν θα είναι στην ομάδα ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος. Και φυσικά δε θα είναι ο ΜακΚίσικ και ο Σίκμα. Έχουμε ελλιπές ρόστερ, αλλά ταυτόχρονα έχουμε και μια ομάδα, που θεωρούμε θα είναι πολύ αξιόμαχη για αύριο».