Λάσο για Σλούκα: «Υπογραφή με μεγάλο ρίσκο, αλλά...»

Για τη μετακίνηση του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό μίλησε ο Πάμπλο Λάσο.

Λάσο για Σλούκα: «Υπογραφή με μεγάλο ρίσκο, αλλά...»

Την Μπάγερν αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός για τη 2η αγωνιστική της EuroLeague (12/10, 21:45), με τον Πάμπλο Λάσο να μιλάει στο Basketnews.com για τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε στη μετακίνηση του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι είναι για μεταγραφή με μεγάλο ρίσκο, δικαιολόγησε όμως το γεγονός πως δείχνει τις υψηλές φιλοδοξίες του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πώς να μην τον καταλάβω; Έμεινε στην πόλη του, με οπαδούς που τον στηρίζουν. Το είδαμε όταν παίξαμε με τον Παναθηναϊκό στο τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος.

Καταλαβαίνω απόλυτα τον Κώστα. Νομίζω ότι έχει πάρει μια δύσκολη απόφαση πάει από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό. Αλλά είναι μια απόφαση που παίρνεις προς το καλύτερο. Είναι μια υπογραφή με μεγάλο ρίσκο. Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίρνεις αποφάσεις στη ζωή. Στο τέλος, εναπόκειται στους γενναίους να πάρουν αποφάσεις.

Η υπογραφή του Κώστα ήταν αυτή που μάλλον με εξέπληξε περισσότερο. Νομίζω ότι υπήρξαν μερικές πολύ καλές κινήσεις το περασμένο καλοκαίρι. Αλλά αν έπρεπε να σας πω μία, αυτό θα ήταν η υπογραφή του Κώστα από τον Παναθηναϊκό γιατί μιλάει επίσης πολύ καλά για τις φιλοδοξίες του συλλόγου, είναι σαν να λέει "Θέλουμε να είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο"».