Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 78-88: ΜVP της αγωνιστικής της Εuroleague ο Πίτερς!

 

 Ο Άλεκ Πίτερς δεν ήταν μόνο ο ΜVP του «ντέρμπι αιωνίων» στο ΟΑΚΑ, αλλά και ολόκλησης της 1ης αγωνιστικής της Euroleague

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 78-88: ΜVP της αγωνιστικής της Εuroleague ο Πίτερς!

Πραγματοποιώντας την καλύτερη (κατά πάσα ...βεβαίοτητα), εμφάνισή του με τα χρώματα του Ολυμπιακού ο Αλεκ Πίτερς στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον Παναθηναϊκό αναδείχθηκε όχι μόνο MVP του «ντέρμπι» των αιωνίων, που έληξε με ερυθρόλευκη νίκη 88-78 στην παράταση, αλλά κι ο ολόκληρης της 1ης αγωνιστικής της Euroleague!

Ο Αμερικανός φόργουορντ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με double – double, έχοντας 17 πόντους (5/7 δίποντα, 2/2 τρίποντα και 1/1 βολή), 10 ριμπάουντ (εκ των οποίων τα 4 επιθετικά), 4 ασίστ, 4 κλεψίματα και μόλις ένα λάθος στα 36:50 λεπτά που παρέμεινε στο παρκέ του ΟΑΚΑ.

Μια σπουδαία εμφάνιση που του έδωσε 31 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης και τον ανέδειξε τον ως τον κορυφαίο της πρώτης αγωνιστικής της φετινής Euroleague.

Δεν είναι λοιπόν υπερβολή να ειπωθεί ότι μπήκε στα παπούτσια του... Βεζένκοφ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Νίκολα Μίροτιτς συγκέντρωσε 38 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης για την εμφάνισή του στο παιχνίδι της Αρμάνι με την Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη, αλλά η ιταλική ομάδα ηττήθηκε και γι’ αυτό δεν λογίζεται ως η κορυφαία εμφάνιση της πρώτης αγωνιστικής