Euroleague: Η ψηφοφορία των αρχηγών

Μίροτιτς και Καμπάτσο οι καλύτερες μεταγραφές, στους πιο «πεινασμένους» ο Σλούκας και άλλες ψήφοι των αρχηγών της Euroleague.

Euroleague: Η ψηφοφορία των αρχηγών

Ενόψει της έναρξης της Euroleague η διοργανώτρια αρχή έβαλε τους αρχηγούς των ομάδων να ψηφίσουν για την καλύτερη μεταγραφή της σεζόν, τους πιο «πεινασμένους» παίκτες για διάκριση, τους προπονητές και τις ομάδες που ανυπομονούν να συναντήσουν, τον πιο επικίνδυνο παίκτη.

Ποιος θα είναι ο πιο... πεινασμένος για αποδείξεις; Οι παίκτες ψήφισαν τον Νίκολα Μίροτιτς (22.2%), ενώ ακολουθούν οι Κώστας Σλούκας, Σέιν Λάρκιν και Γουίλι Ερναγκόμεθ (11.1%).

Ο πιο επικίνδυνος παίκτης είναι... τρεις, αφού οι Μάικ Τζέιμς, Σέιν Λάρκιν και Έντι Ταβάρες έχουν λάβει το 16.67% έκαστος των προτιμήσεων.

Για την ομάδα και τον προπονητή που ανυπομονούν να αντιμετωπίσουν: Η Παρτίζαν συγκέντρωσε 22.2%, έναντι της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης (16.67%), ενώ ο Πάμπλο Λάσο, στην επιστροφή του πήρε το 44.4% των ψήφων (27.78% είχε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς).

Η καλύτερη μεταγραφή επίσης μοιράζεται στα δύο, με τους Φακούντο Καμπάτσο και Νίκολα Μίροτιτς να συγκεντρώνουν από 16.67%.