Ο Τιλί μίλησε για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ

Ο Κιμ Τιλί συνεχίζει την καριέρα του στην Γκραν Κανάρια, η οποία ήρθε στην Αθήνα για το ματς με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος φόργουορντ αναφέρθηκε στην επιστροφή του στο ΟΑΚΑ. 

Ο Τιλί μίλησε για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ

O Κιμ Τιλί στάθηκε άτυχος την περσινή σεζόν στον Ολυμπιακό. Αν και τα προηγούμενα χρόνια δεν είχε αντιμετωπίσει κανέναν σοβαρό τραυματισμό, στον Πειραιά χτύπησε δύο φορές, μη καταφέρνοντας να βοηθήσει τους "ερυθρόλευκους".

Ο Γάλλος πάουερ-φόργουορντ αποχώρησε από το μεγάλο λιμάνι, αλλά βρήκε ομάδα ώστε να παραμείνει στη EuroLeague, υπογράφοντας συμβόλαιο με την Γκραν Κανάρια. Ο αθλητής επέστρεψε στην Αθήνα για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό και παράλληλα μίλησε για το γεγονός πως θα δώσει και πάλι το "παρών" στο ΟΑΚΑ.

Ο Κιμ Τιλί τόνισε τα εξής: "Πρέπει να ξεκουραστούμε, γιατί αύριο έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού είναι πολύ καυτή, αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε το παιχνίδι μας. Μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Πρέπει, όμως, να βελτιωθούμε σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού. Για παράδειγμα πρέπει να ελέγξουμε τα λάθη μας, να παίξουμε πιο επιθετική άμηνα και να αμυνόμαστε ως ομάδα. Αν τα κανάουμε αυτά, θα πάρουμε πολλές νίκες".