Πονίτκα για Παρτιζάν: «Ό,τι μου ζητήσει ο Ομπράντοβιτς»

Για τον τρόπο χρησιμοποίησής του από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε ο Ματέους Πονίτκα.

Πονίτκα για Παρτιζάν: «Ό,τι μου ζητήσει ο Ομπράντοβιτς»

Στην Παρτιζάν θα συνεχίσει την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν Ματέους Πονίτκα που μίλησε σε ΜΜΕ της Σερβίας για τον τρόπο χρησιμοποίησης του από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, και όχι μόνο.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού αφού δήλωσε ότι θα παίξει όπου του πει ο Ζοτς, τόνισε ότι πλεονέκτημα της Παρτιζάν είναι ότι έχει παίκτες που παίζουν σε παραπάνω από μία θέσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Mozzartsport:

«Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου ως πλέι μέικερ. Έχω ήδη παίξει σε αυτή τη θέση στις προπονήσεις μας. Πολλοί από εμάς μπορούν να πασάρουν την μπάλα και να αρχίσουν μία επίθεση. Σίγουρα, είμαι και εγώ σε θέση να βοηθήσω την ομάδα σε αυτό το κομμάτι, όπως και στην άμυνα. Διαθέτουμε εξαιρετικούς σκόρερ και θέλω να τους βοηθήσω, αλλά νομίζω πως ο ρόλος μου θα είναι διαφορετικός.

Μπορώ να αγωνιστώ από τη θέση "1" έως τη θέση "3" χωρίς πρόβλημα. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο Oμπράντοβιτς, θα παίξω σε όποια θέση με βάλει. Το πλεονέκτημα της Παρτιζάν είναι πως έχει πολλούς παίκτες που αγωνίζονται σε παραπάνω από μία θέσεις. Αυτό μας δίνει ποικιλία στο παιχνίδι μας και πολλές λύσεις, ανάλογα με την εκάστοτε κατάσταση πάνω στο παρκέ»