Ουόκερ: «Η EuroLeague από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο»

Το νέο απόκτημα της Μονακό, Κέμπα Ουόκερ, εκθείασε τη δυναμική της EuroLeague.

Ουόκερ: «Η EuroLeague από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο»

Ο εκ των κορυφαίων πλέι μέικερ στο ΝΒΑ την τελευταία δεκαετία, Κέμπα Ουόκερ, ήρθε φέτος για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη και τη Μονακό.

Ο σπουδαίος γκαρντ αναφέρθηκε στο επίπεδο δυναμικής της EuroLeague, λέγοντας τα εξής: «Δεν έχω πραγματικά προσδοκίες, για να είμαι ειλικρινής, είμαι εδώ για να παίξω μπάσκετ. Έχω πάει πολλές φορές σε νέες ομάδες, δεν το βλέπω διαφορετικά. Τα παιδιά είναι πολύ καλά, πολύ καλά. Πραγματικά καλοί άνθρωποι, εύκολοι να τα βγάλεις πέρα», δήλωσε αρχικά ο ποιντ γκαρντ της Μονακό.

Στην συνέχεια ρωτήθηκε για τον αν γνωρίζει για τις ατμόσφαιρες που επικρατούν σε αρκετά γήπεδα της Euroleague λέγοντας: «Είναι κάτι που πραγματικά ανυπομονώ να το ζήσω. Έχω ακούσει υπέροχα πράγματα για τα διαφορετικά περιβάλλοντα και πόσο άγρια ​​είναι μερικά από τα διαφορετικά μέρη. Αυτό μου αρέσει στο παιχνίδι, μια από τις μεγαλύτερες διαφορές μεταξύ του ευρωπαϊκού μπάσκετ και του ΝΒΑ.

Δύο από τους φίλους μου, ο Έντγκαρ Σόσα και ο Τζέιμς Φελντέιν, δύο παιδιά που έπαιζαν στην EuroLeague μια φορά κι έναν καιρό. Δεν είχαν παρά πολύ ωραία πράγματα να πουν γι' αυτό. Ήταν άλλες επιρροές για να το αποδεχτώ πραγματικά. Ξέρω πόσο καλό πρωτάθλημα είναι, δεν χρειάζεται να είναι όλα στο ΝΒΑ. Η EuroLeague είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα μπάσκετ στον κόσμο, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.

Περνάω υπέροχα μέχρι στιγμής. Είναι σίγουρα διαφορετικό, αλλά είναι ένα όμορφο μέρος και χαίρομαι που μπορώ να το ζήσω. Αυτό είναι κάτι πολύ ωραίο. Είχα τις εμπειρίες μου στο ΝΒΑ, οπότε για να το ζήσω και να μπορέσω να το ζήσω αυτό, το εκτιμώ».