Ομπράντοβιτς: «Δεν είναι μυστικό ότι ψάχνουμε ακόμα έναν παίκτη»

Την πληροφορία ότι η Παρτιζάν ψάχνεται για ακόμα μία μεταγραφή επιβεβαίωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ομπράντοβιτς: «Δεν είναι μυστικό ότι ψάχνουμε ακόμα έναν παίκτη»

Έναν ακόμα παίκτη αναμένεται να αποκτήσει η Παρτιζάν ενόψει την ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν σε EuroLeague και Αδριατική Λίγκα, σύμφωνα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του κινείται στην αγορά για την απόκτηση παίκτη μεν, δεν πρόκειται όμως να βιαστούν στην επιλογή τους όπως δήλωσε.

«Δεν ξέρουμε τίποτα. Ψάχνουμε. Δεν είναι μυστικό ότι θέλουμε να πάρουμε ακόμη έναν παίκτη, αλλά δεν θέλουμε να βιαστούμε. Δεν θέλουμε να κάνουμε μία βιαστική επιλογή. Συζητάμε και προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Εάν δεν βρούμε κάτι τέτοιο, τότε δεν θα πάρουμε κάποιον. Θέλουμε να φέρουμε έναν παίκτη που θα μας προσθέσει ποιότητα», δήλωσε αρχικά ο Ζοτς.

Για τις άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας είπε: «Εκτός από τη Ρεάλ Μαδρίτης, που απέκτησε μόνο τον Φακούντο Καμπάτσο, όλοι οι υπόλοιποι άλλαξαν τις ομάδες τους. Όλοι οι προπονητές θα ήθελαν να έχουν την ίδια ομάδα κάθε χρόνο. Οι ομάδες που ήταν στις χαμηλές θέσεις ενισχύθηκαν. Περιμένω μία ισοδύναμη λίγκα, οπότε και εμείς θα πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας».