Ομπράντοβιτς: Γιατί να δώσω συνέντευξη σε ομάδα του ΝΒΑ;

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για το αν έφτασε ποτέ κοντά στο να αναλάβει ομάδα στο ΝΒΑ.

Ομπράντοβιτς: Γιατί να δώσω συνέντευξη σε ομάδα του ΝΒΑ;

Δηλώσεις σε ξένο Μέσο έκανε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους λόγους που δεν πήγε ποτέ σε ομάδα του ΝΒΑ.

Αναλυτικά:

Γιατί δεν δοκίμασε την τύχη του στο ΝΒΑ: «Κάποια στιγμή μου τηλεφώνησε ένας τζένεραλ μάνατζερ και με προσκάλεσε για συνέντευξη. Δεν το κατάλαβα και ρώτησα "τι είναι συνέντευξη; Δεν δίνεται σε δημοσιογράφους"; Για να είμαι ειλικρινής, δεν είχα ποτέ συγκεκριμένη προσφορά για το ΝΒΑ. Με κάθε ειλικρίνεια, πέρασα 40 ημέρες ως μέλος των Πίστονς. Είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Παίρνουν πράγματα από εμάς, αλλά και εμείς παίρνουμε πράγματα από εκείνους».

Για την εμπειρία του στις προπονήσεις των Πίστονς: «Σκεφτόμουν γιατί κάνουν αυτοί οι άνθρωποι προπόνηση το πρωί; Φυσικά, είναι ένα τέλειο σύστημα. Από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, υπάρχει προπόνηση ομάδας και μετά τελειώνει. Έχουν έναν απίστευτο αριθμό προπονητών οι οποίοι δουλεύουν με όλους τους παίκτες. Ε, μετά από αυτό άρχισα και εγώ να δουλεύω με τον ίδιο τρόπο. Κάνω μία προπόνηση και είναι κάτι που αρέσει στους παίκτες. Ακόμα και σε εμάς αρέσει».