Όταν ο Σπανούλης έκανε ρεκόρ στις ασίστ στη Βιτόρια (vid)

Ο Σπανούλης επιστρέφει στην αγωνιστική δράση στη Βιτόρια, σε ένα γήπεδο στο οποίο έκανε ατομικό ρεκόρ στις τελικές πάσες, μοιράζοντας 15 ασίστ στους συμπαίκτες του. 

Όταν ο Σπανούλης έκανε ρεκόρ στις ασίστ στη Βιτόρια (vid)

Ύστερα από την απουσία του (για λόγους ξεκούρασης) στην αναμέτρηση κόντρα στη Κύμη, ο Βασίλης Σπανούλης θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση την Τετάρτη (17/10, 21:45) κόντρα στην Μπασκόνια στη Βιτόρια.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πασέρ στην ιστορία της EuroLeague, θα επιστρέψει σε ένα γήπεδο στο οποίο σημείωσε ατομικό ρεκόρ στις τελικές πάσες. Πριν δύο χρόνια (27/10/2016), στην επικράτηση των "ερυθρολεύκων" με σκορ 90-95, ο Βασίλης Σπανούλης έδωσε ρεσιτάλ στον τομέα της δημιουργίας, μοιράζοντας 15 (!) ασίστ στους συμπαίκτες του, σε 27 λεπτά συμμετοχής.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ φέτος, θέλει να ποντάρει ακόμη περισσότερο στις δημιουργικές αρετές του Βασίλη Σπανούλη, κάτι που το έχουμε δει έμπρακτα στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού, όπως και στην Μόσχα, όταν και μοίρασε 7 ασίστ, έχοντας κομβικό ρόλο στην έξοχη κυκλοφορία της μπάλας. Κάτι παρόμοιο θα αναμένει να κάνει και πάλι πράξη ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων", κόντρα στην Μπασκόνια, σε ένα γήπεδο στο οποίο έχει... ρέντα.