EuroLeague: Συνάντηση στη Βαρκελώνη των προπονητών των ομάδων με Μποντιρόγκα - Μοτιεγιούνας

Η ετήσια συνάντηση των προπονητών της EuroLeague (απουσίαζαν Αταμάν κι Ομπράντοβιτς) με τα ανώτερα στελέχη της διοργανώτριας φιλοξενήθηκε στη Βαρκελώνη.

EuroLeague: Συνάντηση στη Βαρκελώνη των προπονητών των ομάδων με Μποντιρόγκα - Μοτιεγιούνας

Η καθιερωμένη, ετήσια, συνάντηση των συνάντηση των προπονητών των ομάδων της EuroLeague, με τα ανώτερα στελέχη της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης διεξήχθη στη Βαρκελώνη.

Από αυτήν απουσίαζαν, λόγω υποχρεώσεων, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν και ο προπονητής της Παρτίζαν, Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Είναι μεγάλη χαρά που σας καλωσορίζω εδώ. Σας ευχαριστώ που ήρθατε. Έχουμε αυτή τη συνάντηση για να μιλήσουμε και να σκεφτούμε την τελευταία σεζόν, καθώς και να συζητήσουμε το παρόν και να μιλήσουμε για το μέλλον μας. Δεν είναι μυστικό ότι προερχόμαστε από μια από τις πιο ανταγωνιστικές σεζόν στην ιστορία της EuroLeague», είπε ο πρόεδρος της EuroLeague, Ντέγιαν Μποντιρόγκα.

«Είναι μεγάλη η χαρά που σας έχουμε εδώ πριν από την έναρξη της σεζόν. Ξέρω τον εαυτό μου πόσο δύσκολο είναι για εσάς να ταξιδεύετε και να αφήνετε τις ομάδες σας στην προετοιμασία, γι' αυτό σας εκτιμούμε πολύ που είστε όλοι εδώ», τόνισε από την πλευρά του ο νέος διευθύνων σύμβουλος της διοργάνωσης, Παούλιους Μοτιεγιούνας.

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας το όραμα για τα επόμενα τρία χρόνια. Μιλώντας για το έργο, θέλουμε να πετύχουμε τη δική μας ταυτότητα και να βελτιώσουμε την ποιότητα του διαιτητή», ήταν τα λόγια του Ντάνιελ Ιερεθουέλο, που ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα Διευθυντή Διαιτησίας, διαδεχόμενος τον Ρίτσαρντ Στόουκς.

Από τη δική του πλευρά, ο Άλεξ Φερέρ Κρίστιανσον, Ανώτερος Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας Μπάσκετ της EuroLeague, παρουσίασε σε όλους τους παρευρισκόμενους προπονητές μια ανάλυση της συμμετοχής των φιλάθλων της διοργάνωσης μέσω της τηλεόρασης, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των ψηφιακών λεωφόρων, που ήταν ρεκόρ όλων των εποχών.

Από εκεί και πέρα, οι ίδιοι οι προπονητές προσέφεραν κάποιες σκέψεις για κάποιες πιθανές αλλαγές και νέα χαρακτηριστικά.