Ντος Σάντος για Τεόντοσιτς: «Οι προπονήσεις μαζί του... πιο σημαντικές από τα λεφτά»

Για την προσπάθεια του στη EuroLeague με τον Ερυθρό Αστέρα αλλά και τη συνύπαρξη με τον Μίλος Τεόντοσιτς μίλησε ο Γιάγκο Ντος Σάντος.

Ντος Σάντος για Τεόντοσιτς: «Οι προπονήσεις μαζί του... πιο σημαντικές από τα λεφτά»

Το επόμενο σημαντικό βήμα στην καριέρα του αναμένεται να πραγματοποιήσει αυτή τη σεζόν με τον Ερυθρό Αστέρα στη EuroLeague o Γιάγκο Ντος Σάντος.

Ο ταλαντούχος γκαρντ μίλησε τόσο για του στόχους τους την ερχόμενη σεζόν όσο και για τη μέχρι στιγμής συνύπαρξή του με τον Μίλος Τεόντοσιτς στις προπονήσεις της ομάδας του Βελιγραδίου.

«Για μένα είναι σαν όνειρο, είναι τρελό. Αγωνιζόμουν στη Γερμανία και τώρα θα παίζω σε ένα από τα μεγαλύτερα γήπεδα της Ευρωλίγκας. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και έχω τη δυνατότητα να συνεργαστώ μ’ αυτούς τους παίκτες, τους προπονητές και όλους εδώ», δήλωσε ο Βραζιλιάνος γκαρντ στο «Meridian sport».

Για τη συνεργασία του με τον Μίλος Τεόντοσιτς: «Εδώ και πολλά χρόνια παρακολουθούσα τον Τεόντοσιτς και τώρα κάθομαι δίπλα του. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα, καθώς θα βελτιώσω το παιχνίδι μου. Παρακολουθούσα την καριέρα του Τεόντοσιτς και το να είμαι μαζί του κάθε μέρα είναι πιο σημαντικό και από τα χρήματα».