Βασίλης Σπανούλης: Βραδιά γεμάτη λάμψη στο Gala (pics)

Λαμπερές παρουσίες στο Gala προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη. - Τι είπε ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Βασίλης Σπανούλης: Βραδιά γεμάτη λάμψη στο Gala (pics)

Ο Βασίλης Σπανούλης θα δει τη φανέλα του να αποσύρεται αύριο (20:00) στον ουρανό του ΣΕΦ σε μία λαμπερή εκδήλωση που θα συνοδευτεί από το φιλικό του Ολυμπιακού με την Ολίμπια Μιλάνο και απόψε πραγματοποιήθηκε το gala προς τιμήν του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ με την παρουσία υψηλών προσκεκλημένων στη Βουλιαγμένη.

Στο gala ήταν οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Παναγιώτης Φασούλας, Γιάννης Μπουρούσης, Νίκος Ζήσης, Δήμος Ντικούδης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Πέρο Άντιτς, Γιόνας Καζλάουσκας, Νίκολα Βούισιτς, Ράσο Νεστέροβιτς και Ντούσαν Βούκσεβιτς.

Ο άλλοτε προπονητής του Σπανούλη στον Ολυμπιακό, Γιάννης Σφαιρόπουλος παρευρέθηκε στην εκδήλωση, ενώ το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Παρθενόπουλος όπως είχε προαναγγελθεί, αλλά και οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Κώστας Τσαρτσαρής.

Φυσικά από μία τέτοια εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει η ομάδα του Ολυμπιακού, με τους παίκτες των «ερυθρολεύκων» να βρίσκονται στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Παρών και ο Σάσα Βεζένκοφ.

Ο γνωστός ατζέντης, Μίσκο Ραζνάτοβιτς ήταν επίσης προσκεκλημένος, ενώ την ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησαν ο Κώστας Καραπαπάς και ο Διευθυντής Εμπορικού Τμήματος και της Εταιρικής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης έδωσε επίσης το παρών, όπως και ο CEO της EuroLeague, Ντέγιαν Μποντιρόγκα. Παρών και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος.

Τι είπε ο Διαμαντίδης

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είπε: «Όταν ήμασταν συμπαίκτες κατακτήσαμε πολύ ωραία πράγματα. Όταν ήμασταν φίλοι περάσαμε πολύ ωραία, όταν ήμασταν αντίπαλοι έχει τα καλά του έχει και τα κακά του, αλλά έτσι είναι η ζωή.

Πέρα από αυτά όμως ο Βασίλης είχε μία τρομερή καριέρα, έχει συνεισφέρει στο ελληνικό μπάσκετ πάρα πολλά. Σήμερα έχει μία πολύ ωραία εκδήλωση και είμαστε εδώ για να τον τιμήσουμε. Είδα και μέσα πάρα πολύ κόσμο και του αξίζει μόνο ένα μπράβο, σε αυτόν στην οικογένειά του, στα παιδιά του. Να είναι υγιής, συνεχίζει στον χώρο του μπάσκετ, εμείς είμαστε εδώ για να τον τιμήσουμε.

Ένα πράγμα που του έχω πει πάρα πολλές φορές είναι το πόσο αφοσιωμένος ήταν σε αυτό που έκανε και πόσο δούλευε. Είναι ένα πολύ ωραίο tip για τα παιδιά τα οποία ασχολούνται με το μπάσκετ ή θέλουν να ασχοληθούν».

Για το ποια στιγμή μαζί με τον Σπανούλη δεν θα ξεχάσει: «Όταν έβαλε το τελευταίο καλάθι, δεν μπορώ να το ξεχάσω αλλά θα το συνηθίσω».

Για την παρουσία ενός πράσινου ήρωα στην εκδήλωση ενός κόκκινου: «Η διαφορά μας μπορεί να είναι 40 λεπτά στο παρκέ, το οποίο είναι λογικό γιατί θες να κερδίσεις. Αλλά μέχρι εκεί, έξω είμαστε φίλοι. Θα έπρεπε να είναι αυτονόητο για τους οπαδούς και για τους παίκτες».