One Team: Ασημένιος ο Ολυμπιακός! (pic)

Άλλη μια διάκριση για το πρόγραμμα One Team της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

One Team: Ασημένιος ο Ολυμπιακός! (pic)

Για μία ακόμη χρονιά ο Ολυμπιακός ανέβηκε στο βάθρο των νικητών! Πιο συγκεκριμένα το «ερυθρόλευκο» πρόγραμμα One Team κατέκτησε το ασημένιο βραβείο για τη σεζόν 2022-23! Επίσης, ο Σάσα Βεζένκοφ αναδείχθηκε ως ο καλύτερος πρεσβευτής του ONE Team για την περσινή χρονιά!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε κατακτήσει back to back το χρυσό βραβείο τις σεζόν 2020-21 και 2021-22, ενώ είχαν προηγηθεί και δύο ασημένια τις σεζόν 2017-18 και 2019-20! Επίσης, ο εδώ και επτά χρόνια σταθερός πρεσβευτής της ομάδας στο ONE Team, Κώστας Παπανικολάου, είχε τιμηθεί πέρυσι με τον τίτλο του καλύτερου πρεσβευτή του προγράμματος.

«Νιώθουμε τυχεροί και ευλογημένοι που έχουμε τη δυνατότητα να δίνουμε στους ανθρώπους και κυρίως στα παιδιά τη δυνατότητα να χαμογελούν, να διδάσκονται και να ξεχωρίζουν!», δήλωσε η υπεύθυνη του προγράμματος, Πένη Γιοβάνοβιτς. «Όλοι όσοι συμμετέχουμε στο πρόγραμμα του ONE Team, προπονητές, εθελοντές και συνεργάτες, προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό. Το βραβείο αυτό είναι ένα τεράστιο επίτευγμα και μας δίνει όχι μόνο ικανοποίηση, αλλά και τη δύναμη να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά».

Το πρόγραμμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι από τα μακροβιότερα στην Ευρώπη, καθώς οι Πειραιώτες συμμετέχουν από την πρώτη χρονιά του ONE TEAM και έχουν ξεχωρίσει για τις δράσεις τους.