Μιχαΐλοβιτς: «Πληρώσαμε οφειλές 3,7 εκ. ευρώ στην εφορία»

Ο πρόεδρος της Παρτιζάν Οστόγια Μιχαΐλοβιτς αποκάλυψε πως υπάρχει ακόμα χρέος τριών εκατομμυρίων ευρώ στο σερβικό κράτος.

Μιχαΐλοβιτς: «Πληρώσαμε οφειλές 3,7 εκ. ευρώ στην εφορία»

Η Παρτιζάν αποπλήρωσε φορολογικές οφειλές ύψους 3.7 εκατομμυρίων ευρώ, όπως αποκάλυψε με δήλωσή του ο πρόεδρος της ομάδας, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος τόνισε πως υπάρχει ακόμα χρέος τριών εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο θα ρυθμιστεί το συντομότερο δυνατό.

Οι οφειλές στην εφορία δημιουργήθηκαν από προηγούμενες διοικήσεις του συλλόγου και όπως τόνισε ο Μιχαΐλοβιτς αποπληρώθηκε ένα μεγάλο μέρος που σίγουρα δίνει «ανάσα» στην Παρτιζάν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Παρτιζάν ο Οστόγια Μιχαΐλοβιτς:

«Αφού διευθετήσαμε τη συσσωρευμένη φορολογική οφειλή στην εφορία, από προηγούμενες διοικήσεις, σήμερα πληρώσαμε 437.600.000 δηνάρια, που αντιστοιχούν περίπου στο ποσό των 3.735.500 ευρώ, για τη ρύθμιση του χρέους.

Το υπόλοιπο χρέος, ύψους 3.000.000 ευρώ, θα ρυθμιστεί το συντομότερο δυνατόν.

Με αυτό τον τρόπο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μας βοήθησαν να μπούμε στη διαδικασία επίλυσης αυτού του προβλήματος που πιέζει εδώ και χρόνια τον σύλλογό μας. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τη Φορολογική Διοίκηση για την υπομονή τους.

Προς το παρόν, δεν θα έδινα περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το θέμα, αλλά θα το άφηνα για τη συνέντευξη Τύπου που θα γίνει στο τέλος του μήνα, μετά την τακτική συνέλευση της Παρτιζάν».