Ολυμπιακός: Στο μυαλό και ο Τέρενς Ρος!

Ο Τέρενς Ρος φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό 

Ολυμπιακός: Στο μυαλό και ο Τέρενς Ρος!

Για το «κάτι καλό» που θέλει ο Ολυμπιακός για τη θέση στο «2» ακούστηκε και ο Τέρενς Ρος. Ο 32χρονος Αμερικανός γκαρντ είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Επιλογή των Ράπτορς στο Νο 8 του ντραφτ του 2012, έχει παίξει στο ΝΒΑ με το Τορόντο, τους Μάτζικ και τους Σανς. Έχει μέσον όρο καριέρας 11 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ, με 36,2% στα τρίποντα. Πέραν του καλού του σουτ, διαθέτει και ντράιβ που θέλει ο Μπαρτζώκας. Είναι επίσης τρομερά αλτικός και το 2013 είχε κερδίσει τον διαγωνισμό των καρφωμάτων στο Ολ Σταρ Γκέιμ!

Προ ημερών είχε ακουστεί και για την Παρτιζάν. Ο ίδιος, μάλιστα, δεν θέλησε να κλείσει την πόρτα της Ευρώπης, λέγοντας «ποιος ξέρει;». Δείχνει έτσι ανοιχτός να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι!

Για να τον πάρει ο Ολυμπιακός, θα χρειαστεί βέβαια να του δώσει ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Λεφτά που θα τα δώσουν οι Αγγελόπουλοι εάν πρόκειται για παίκτη που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Τόσα ήταν να δώσουν στον Μάικ Τζέιμς, τόσα και στον Κέντρικ Ναν που είναι να απαντήσει στο τέλος του μήνα.