ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπαρτσελόνα 95-75: Οι Χάινς, Χάντερ και Χάκετ νίκησαν τον Σίνγκλετον

Οι Μοσχοβίτες ήταν «υπερηχητικοί» απέναντι στους Καταλανούς στο εναρκτήριο παιχνίδι της regular season της EuroLeague, επικρατώντας με 95-75.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπαρτσελόνα 95-75: Οι Χάινς, Χάντερ και Χάκετ νίκησαν τον Σίνγκλετον

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δυσκολεύτηκε απέναντι στην Μπαρτσελόνα για μόλις ένα δεκάλεπτο και «σκόρπισε» το σύνολο του Πέσιτς με 95-75. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ξεκίνησε «μουδιασμένα» το παιχνίδι, αλλά όσο περνούσε η ώρα έβρισκε τα «πατήματα» της στην επίθεση με τους «Μπλαουγκράνα» να δέχονται καλάθια με κάθε τρόπο.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ΤΣΣΚΑ πέτυχε 30 πόντους έναντι 12 των φιλοξενούμενων και στο ημίχρονο το ταμπλό έγραφε 51-29. Η Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε βελτιωμένη στο παρκέ μετά την επιστροφή της από τα αποδυτήρια, αλλά με ένα «ξέσπασμα» της η γηπεδούχος ομάδα πήγε τη διαφορά και πάλι στους 20 πόντους διατηρώντας αυτό το προβάδισμα μέχρι το τέλος.

O Κόρι Χίγκινς ήταν ο MVP της αναμέτρησης, πετυχαίνοντας 18 πόντους και μοιράζοντας 2 ασίστ. Οι άλλοτε «ερυθρόλευκοι» Χάκετ (7 πόντους,2 ασίστ), Χάινς (8 πόντους, 4 μπλοκ) και Χάντερ (6 πόντους) πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και βοήθησαν.

Για τους «μπλαουγκράνα» ξεχώρισε ο Κούριτς (15 πόντους).Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Σίνγκλετον πέτυχε 7 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 21-17, 51-29, 69-58, 95-75