Tα δεδομένα για Παπανικολάου μετά την τελευταία προπόνηση στη Μόσχα

Ο Κώστας Παπανικολάου προπονήθηκε κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του στη Μόσχα, είναι ανέτοιμος, αλλά ο Ντέιβιντ Μπλατ θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή το ενδεχόμενο συμμετοχής του. 

Tα δεδομένα για Παπανικολάου μετά την τελευταία προπόνηση στη Μόσχα

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στη Μόσχα, για την φετινή πρεμιέρα του στην EuroLeague. Την Παρασκευή (12/10) το βράδυ (20:00), οι "ερυθρόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν την Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα, έχοντας στόχο να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στην EuroLeague.

Ο Κώστας Παπανικολάου (για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του - οστικό οίδημα) προπονήθηκε κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του. Έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα, δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις. Έχει δείξει πρόοδο, αλλά το ενδεχόμενο συμμετοχής του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή από τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο Έλληνας φόργουορντ θέλει να παίξει, αισθάνεται καλά, αλλά είναι ανέτοιμος. Άλλωστε, έμεινε εκτός δράσης τις τελευταίες περίπου τρεις εβδομάδες, έχοντας απουσιάσει τόσο από τα τελευταία φιλικά και επίσημα παιχνίδια του Ολυμπιακού, όσο και από τις προπονήσεις μαζί με τους συμπαίκτες του.

Ο Αμερικανός τεχνικός αντιλαμβάνεται πως ο 28χρονος φόργουορντ έχει χάσει έδαφος, αλλά και πως δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά θα ήθελε την πολύτιμη εμπειρία του στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού στην φετινή EuroLeague.