Λουκ Σίκμα: «Δεν ήρθα για να γεμίσω τα παπούτσια του Βεζένκοφ» (pic)

Οι πρώτες δηλώσεις του Λουκ Σίκμα κατά την άφιξή του στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό 

Λουκ Σίκμα: «Δεν ήρθα για να γεμίσω τα παπούτσια του Βεζένκοφ» (pic)

Ο Λουκ Σίκμα κατά την άφιξή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι στην Αθήνα και θα ενσωματωθώ με την ομάδα. Νομίζω ότι θα είναι τέλεια εδώ και ανυπομονώ να πιάσω δουλειά και να δω τι μπορούμε να κάνουμε τη νέα σεζόν».

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Σάσα Βεζένκοφ, απάντησε: «Ο Σάσα είναι φανταστικός παίκτης και έδωσε πολλά στην ομάδα. Όμως δεν θα γεμίσω τα δικά του παπούτσια, είμαι άλλος παίκτης, διαφορετικός και ήρθα εδώ για να κάνω όσα κάνω και να βάλω τα δυνατά μου ώστε να βοηθήσω την ομάδα».

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του: «Σίγουρα είναι εξέλιξη αυτό το βήμα στην καριέρα μου. Ο Ολυμπιακός διεκδικεί την Euroleague κάθε χρόνο, οπότε είναι φοβερή πρόκληση και ευκαιρία για μένα. Ανυπομονώ να παίξω στο ΣΕΦ μπροστά στο κοινό του Ολυμπιακού».

Ρωτήθηκε τέλος τι βλέπει για την κόντρα Ελλάδας – ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Κύπελλο: «Οι ΗΠΑ έχουν πολλούς νέους παίκτες και η Ελλάδα πολύ έμπειρους παίκτες. Είμαι ανυπόμονος να δω τι θα συμβεί, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάποια πρόβλεψη».