Μπαρτζώκας: «Θυμάμαι πάντα με ζεστασιά το διάστημα που ήμουν στον Ολυμπιακό»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στο διάστημα που ήταν στον Ολυμπιακό, ενώ σχολίασε πως από το νέο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά, ξεχωρίζει ο Σάσα Βεζένκοφ. 

Μπαρτζώκας: «Θυμάμαι πάντα με ζεστασιά το διάστημα που ήμουν στον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός την Παρασκευή (12/10) το βράδυ (20:00) θα αντιμετωπίσει την Χίμκι στην Μόσχα. Ο προπονητής της ρωσικής ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της φετινής πρεμιέρας της EuroLeague, λέγοντας τα εξής: «Κάθε φορά το πρώτο ματς της σεζόν πάντα ξεχωρίζει. Ανυπομονούμε γι' αυτό με ενθουσιασμό γιατί θα είναι το πρώτο μας παιχνίδι στην Euroleague.

Κανείς στην πραγματικότητα δεν είναι ακόμα έτοιμος αυτή την στιγμή. Όλες οι ομάδες έκαναν σκληρή προετοιμασία και για πολλούς λόγους, αρκετοί παίκτες απουσίαζαν. Είμαι περίεργος να δω πως θα προσαρμοστούν η Χίμκι και ο Ολυμπιακός σε αυτή την κατάσταση, δεδομένης της σημασίας κάθε παιχνιδιού, ειδικά στην αρχή της σεζόν. Προτεραιότητά μας είναι η σταθερότητα».

Για το φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού, δήλωσε τα εξής: «Ο Ολυμπιακός κατάφερε να διατηρήσει τον κορμό του, ενώ παρέμειναν και οι Μιλουτίνοφ και Στρέλνιεκς. Φυσικά και ήρθαν νέοι παίκτες, μεταξύ των οποίων ο Βεζένκοβ, που ξεχωρίζει. Με την έλευση του νέου προπονητή, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αλλάξει φιλοσοφία στο παιχνίδι του, προτιμά πιο γρήγορο κι επιθετικό μπάσκετ. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι' αυτό».

Για το διάστημα που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, τόνισε πως: «Θυμάμαι πάντα με ζεστασιά το διάστημα που ήμουν στον Ολυμπιακό. Πέρασα πάνω από 2 χρόνια σε αυτή την ομάδα και κατακτήσαμε την Euroleague και το Διηπειρωτικό. Έχω καλά αισθήματα για όλους στην ομάδα, είμαστε ακόμα φίλοι».