Γιαννακόπουλος: «Παρεξήγηση το επεισόδιο με τους φιλάθλους της Φενέρμπαχτσε»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε σε τουρκικά ΜΜΕ, τονίζοντας πως το περσινό επεισόδιο με φιλάθλους της Φενέρμπαχτσε ήταν παρεξήγηση. 

Γιαννακόπουλος: «Παρεξήγηση το επεισόδιο με τους φιλάθλους της Φενέρμπαχτσε»

Μιλώντας στο τουρκικό δίκτυο TRT, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ρωτήθηκε για το περσινό επεισόδιο που είχε με φιλάθλους της Φενέρμπαχτσε, με τους οποίους λογομάχησε στο instagram.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σχολίασε τα εξής για το θέμα: «Νομίζω ότι αυτό που συνέβη την περσινή σεζόν ήταν μία μεγάλη παρεξήγηση. Έχουμε φίλους στην Τουρκία και στην Φενέρμπαχτσε. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις σχέσεις των δύο χωρών, κανένα πρόβλημα ανάμεσα στους δύο συλλόγους και όλοι προσπαθούμε για το καλό πνεύμα του παιχνιδιού και την αγάπη μας για το μπάσκετ».

Για την δυναμική της φετινής EuroLeague: «Νομίζω ότι όλες οι ομάδες είναι κοντά. Κάποιες ομάδες έχουν υψηλότερο μπάτζετ και είναι πιο έτοιμες επειδή είχαν λιγότερες αλλαγές στο ρόστερ τους, αλλά θεωρώ ότι θα έχουμε πολύ υψηλό ανταγωνισμό και κανείς δεν ποντάρει αν θα καταφέρει μία ομάδα να προκριθεί στο Final Four ή όχι».