Ολυμπιακός: Ο Ναν και η αλλαγή του ατζέντη

O Kέντρικ Ναν πλέον άλλαξε ατζέντη και συνεργάζεται με το γραφείο το οποίο έχει για πελάτες τους Μιλουτίνοφ, Ουόκαπ και Λαρεντζάκη - Μία θετική εξέλιξη για τον Ολυμπιακό. 

Ολυμπιακός: Ο Ναν και η αλλαγή του ατζέντη

Ο Κέντρικ Ναν είναι αυτήν τη στιγμή ο νούμερο ένα μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού. Ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ είναι ελεύθερος καθώς αποδεσμεύτηκε από τους Ουίζαρντς και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Προτεραιότητά του είναι να βρει ομάδα στο ΝΒΑ. Όμως, ξέρει καλά πως αυτό το σενάριο δύσκολα θα γίνει πράξη, καθώς τα περισσότερα ρόστερ έχουν κλείσει και δεν υπάρχει χώρος για καλά συμβόλαια. Εκτός και αν γίνει κάποια μεγάλη ανταλλαγή στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να υπάρξει ντόμινο μετακινήσεων. Και πάλι, όμως, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως μπορεί να βρεθεί κάτι καλό για εκείνον. Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα στις ΗΠΑ, είναι εξαιρετικά απίθανο να πάρει στα χέρια του μια προσφορά για κάτι περισσότερο από το μίνιμουμ συμβόλαιο και το κυριότερο είναι πως ο χρόνος κυλάει ήδη εναντίον του.

Για αυτόν τον λόγο, άλλωστε, δεν έχει αποκλείσει το σενάριο να έρθει να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός τού έχει καταθέσει μία εξαιρετική πρόταση (κοντά στα 3.000.000 δολάρια ετησίως), κάνει υπομονή και αναμένει την απάντησή του. Ο Κέντρικ Ναν είναι ενήμερος για το «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον, έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να έρθει στους νταμπλούχους Ελλάδας και έχει ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους των Πειραιωτών πως θέλει να εξαντλήσει τα περιθώριά του ώστε να βρει ομάδα στο ΝΒΑ.

Υπάρχει πάντως και μία λεπτομέρεια, η οποία έχει ενδιαφέρον και είναι θετική. Ποια είναι αυτή; Ο αριστερόχειρας Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος έχει καλό σουτ, έφεση στο σκορ και γρήγορη ντρίμπλα, άλλαξε ατζέντη. Συγκεκριμένα, ο αθλητής πλέον ανήκει στην οικογένεια της «Όκταγκον», δηλαδή στην εταιρεία στην οποία ανήκει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στο γραφείο παικτών στο οποίο βρισκόταν για πολλά χρόνια ο Γιώργος Πρίντεζης.

Σε αυτό επίσης ανήκουν οι Τόμας Ουόκαπ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης αλλά και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, οι οποίοι είναι παίκτες των «ερυθρολεύκων». Το τονίζουμε αυτό, καθώς, όπως αντιλαμβάνεστε, υπάρχει εδώ και χρόνια μία εξαιρετική σχέση του συγκεκριμένου γραφείου με την ομάδα του Ολυμπιακού και το γεγονός αυτό μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στο να προχωρήσει η συγκεκριμένη μεταγραφή.