Ανάβει... φωτιές η ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για Μάικ Τζέιμς (pic)

Διάφορες φήμες τον τελευταίο καιρό συνδέουν Ολυμπιακό και Μάικ Τζέιμς, χωρίς ωστόσο να προκύπτει από κάπου η επαφή. Την ίδια ώρα βέβαια ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ήρθε να βάλει.... φωτιά με αινιγματική ανάρτηση στο Instagram.

Ανάβει... φωτιές η ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για Μάικ Τζέιμς (pic)

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην αγορά για να ολοκληρώσει το παζλ του με έναν ικανό σκόρερ στη θέση των γκαρντ. Ταυτόχρονα, ο Μάικ Τζέιμς συνεχίζει στην Μονακό, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα επισήμως η γαλλική ομάδα, αλλά γεγονός είναι πως ο Σάσα Ομπράντοβιτς έχει πολλές επιλογές στην περιφερειακή του γραμμή, ύστερα και από την έλευση του Κέμπα Ουόκερ.

Την ίδια ώρα ο Σέρβος κόουτς και ο Αμερικανός σταρ δεν έχουν και τις καλύτερες δυνατές σχέσεις. Πολλοί στα social media συνέδεσαν τα παραπάνω με ενδεχόμενη επαφή των νταμπλούχων Ελλάδας με τον παίκτη.

Ο Τζέιμς, που είχε δύο θητείες στον Παναθηναϊκό, έχει πει τόσο σε συνεντεύξεις του όσο και μέσω Twitter πως δεν συμπαθεί τους οπαδούς του Ολυμπιακού και ότι δεν σκοπεύει ποτέ να φορέσει την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Σε κάθε περίπτωση, αυτή η φημολογία φαίνεται πως έφτασε στα αυτιά και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος αναρωτήθηκε μέσω Instagram: «Σοβαρά;», κάνοντας tag τον Μάικ Τζέιμς.