Δεν προλαβαίνει την Μόσχα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν προπονήθηκε και πάλι μαζί με την ομάδα, είναι ανέτοιμος και δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στην Χίμκι την Παρασκευή (12/10). 

Δεν προλαβαίνει την Μόσχα ο Παπανικολάου

Ύστερα από τη νικηφόρα αναμέτρηση κόντρα στον Χολαργό στο ΣΕΦ και το ρεπό της Δευτέρας, οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στο φαληρικό γήπεδο, ξεκινώντας την προετοιμασίας τους για την πρεμιέρα της φετινής EuroLeague. Την Παρασκευή (12/10) το βράδυ (20:00), οι "ερυθρόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν την Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα στην Μόσχα.

Εκτός προγράμματος έμεινε για ακόμη μία φορά ο Κώστας Παπανικολάου. Ο Έλληνας φόργουορντ δεν προπονήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του και ακολούθησε ατομικό. Ο αθλητής τις τελευταίες εβδομάδες ταλαιπωρείται με οστικό οίδημα, έναν τραυματισμό τον οποίο και υπέστη στο ματς της Εθνικής κόντρα στην Γεωργία, για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ.

Έχοντας χάσει τόσο τα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού, όσο και τις προπονήσεις της ομάδας, ο Κώστας Παπανικολάου είναι ανέτοιμος και δεν θα καταφέρει να παίξει κόντρα στην Χίμκι στην Μόσχα. Οι Πειραιώτες, πάντως, έχουν μάθει να... ζουν δίχως εκείνον αυτό το διάστημα και η απουσία του θα καλυφθεί εκ των έσω. Άλλωστε στο "3" υπάρχει τόσο ο Γιάνις Τίμα, όσο και ο Αξέλ Τουπάν.