Μοτιεγιούνας: «Θα αφαιρέσει την πίεση από τον Τζέιμς ο Κέμπα - Ίσως φέτος παίζει λιγότερο»

Για τη μεταγραφή του Κέμπα Ουόκερ στη Μονακό μίλησε ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας.

Μοτιεγιούνας: «Θα αφαιρέσει την πίεση από τον Τζέιμς ο Κέμπα - Ίσως φέτος παίζει λιγότερο»

Ενθουσιασμένος εμφανίστηκε στην εκπομπή του BasketNews ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας με αφορμή τη μεγάλη μεταγραφή του Κέμπα Ουόκερ στη Μονακό.

Ο σέντερ των Μονεγάσκων μίλησε για το τι θα φέρει στην ομάδα ο Αμερικανός ενώ προσπάθησε να ερμηνεύσει τη διαδικασία συνύπαρξής του με τον Μάικ Τζέιμς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λιθουανός:

«Ήξερα ότι στοχεύαμε σε μεγάλα ονόματα και προσπαθούσαμε να υπογράψουμε ένα αστέρι. Μέσα από τις σχέσεις μου με ανθρώπους με τους οποίους έπαιξα και συνεργάστηκα στο ΝΒΑ, έμαθα ότι ο Κέμπα δεν είναι μόνο ένας εξαιρετικός παίκτης αλλά και ένας πραγματικά καλός άνθρωπος. Πιστεύω ότι ο Κέμπα θα φέρει πολλά στο τραπέζι και θα αφαιρέσει κάποια πίεση από τον Μάικ Τζέιμς.

Ίσως αυτό σημαίνει ότι ο Τζέιμς θα δει ελαφρώς μειωμένο χρόνο παιχνιδιού. Δεν περιμένω να παίξουμε τρεις γκαρντ ταυτόχρονα, καθώς αυτή η προσέγγιση δεν λειτούργησε καλά πέρυσι. Αντίθετα, οραματίζομαι μια πιο ισορροπημένη κατανομή του χρόνου παιχνιδιού. Η εστίασή μας θα είναι στην αποτελεσματικότητα και την ποιότητα. Δεν θέλουμε όλοι στην ομάδα να κάνουν 30 σουτ ο καθένας. Τότε η ομάδα δεν θα πετύχει τίποτα».