Μονακό για μεταγραφή Κέμπα Ουόκερ: «Δε θα φύγει ο Τζέιμς με δική μας πρωτοβουλία»

Για τη μεταγραφή του Κέμπα Ουόκερ στη Μονακό μίλησε ο GM της ομάδας ξεκαθαρίζοντας την περίπτωση του Μάικ Τζέιμς

Μονακό για μεταγραφή Κέμπα Ουόκερ: «Δε θα φύγει ο Τζέιμς με δική μας πρωτοβουλία»

Για τη μεταγραφή του Κέμπα Ουόκερ μίλησε ο GM της Μονακό, Ολέξι Γεφίμοφ.

Ο Γεφίμοφ έδωσε το παρασκήνιο της μεταγραφής λέγοντας πως είχαν μιλήσει και στο παρελθόν με τον πρώην NBAer ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν προβλέπεται να αποχωρήσει από το ρόστερ της ομάδας ο Μάικ Τζέιμς τουλάχιστον με πρωτοβουλία της Μονακό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον Κέμπα Γουόκερ: «Ήταν μία μοναδική ευκαιρία. Πρέπει να ξέρετε ότι ήρθε στο Μονακό ινκόγκνιτο πριν από μερικά χρόνια μαζί με άλλους αθλητές της Nike. Νομίζω ότι ήταν το 2019. Ως εκ τούτου, γνωρίζει το Πριγκιπάτο, έκανε προπόνηση στο γήπεδό μας. Όχι μόνο θα αποκτήσουμε έναν παίκτη εξαιρετικής ποιότητας και ένα απίστευτο ταλέντο, αλλά και έναν υπέροχο άνθρωπο.

Περιμένουμε να ταιριάζει πολύ καλά εντός και εκτός παρκέ. Έχω τη βαθιά πεποίθηση ότι θα φτάσει στο Μονακό με τη σωστή νοοτροπία: με ταπεινότητα και έτοιμος να δουλέψει. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουμε έναν παίκτη αυτού του επιπέδου και ταυτόχρονα μια προσωπικότητα που θα ταιριάζει πολύ στην ομάδα μας. Μόλις έκανε άλλη μια επέμβαση, πιστεύουμε ότι θα μπορέσει να το ξεπεράσει».

Για τον Μάικ Τζέιμς: «Ο Μάικ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα μαζί μας την επόμενη σεζόν. Μπορεί ακόμα να ενεργοποιήσει μια ρήτρα εξόδου τις επόμενες δέκα ημέρες. Αλλά από την πλευρά μας, δεν πρόκειται να το κάνουμε».