Γιαννακόπουλος: «Η Ρεάλ δεν δίνει Χεζόνια και Ταβάρες»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε σε ερωτήσεις του κόσμου του Παναθηναϊκού και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει για να κλείσει τους Χεζόνια, Ταβάρες.

Γιαννακόπουλος: «Η Ρεάλ δεν δίνει Χεζόνια και Ταβάρες»

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε σε ερωτήσεις του κόσμου στο instagram και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έχει κάνει για να κλείσει τους Βέσελι, Χεζόνια, Ντόρσεϊ και Ταβάρες.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε:

Για τον Γιαν Βέσελι: «Με τον Βέσελι είχαμε συμφωνήσει σε όλα, ήθελε σαν τρελός να έρθει, αλλά δεν τον άφησε η Μπαρτσελόνα».

Για τους Ταβάρες και Χεζόνια: «Θέλω και τον Ταβάρες και τον Χεζόνια. Η Ρεάλ είπε ότι δεν πουλάει παίκτες. Τους θέλω και τους δύο. Η Ρεάλ όμως δεν τους δίνει».

Για τις διαπραγματεύσεις με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα για τους παίκτες: «Δίναμε 1 εκατομμύρια στη Ρεάλ και 2 το χρόνο στον Χεζόνια. Επίσης δίναμε 2 εκατομμύρια στην Μπαρτσελόνα και 1 στον Βέσελι».

Για την συμφωνία με τους Βέσελι, Χεζόνια και Ντόρσεϊ: «Και με τον Βέσελι και με τον Χεζόνια ήταν όλα συμφωνημένα και με τον Ντόρσεϊ. Δεν τον αφήνει όμως ο Ιτούδης, τι να κάνω;».

Για τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη: «Πάρα πολύ καλός παίκτης, μακάρι να τον είχαμε».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Ίσως να μην βγουν διαρκείας γιατί θα γίνουν έργα στο ΟΑΚΑ και να βγουν μόνο για αυτούς που είχαν την τελευταία τριετία».