Παπαγιάννης: «Ήθελα μια αλλαγή στην καριέρα μου»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αναφέρθηκε στην απόφασή του να αποδεχτεί την πρόταση της Φενέρμπαχτσε.

Παπαγιάννης: «Ήθελα μια αλλαγή στην καριέρα μου»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αποφάσισε να αφήσει τον Παναθηναϊκό για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε. Ο Έλληνας σέντερ μίλησε για την επιλογή του να μεταβεί στην ομάδα της Τουρκίας.

Αρχικά δήλωσε: «Ήθελα μια αλλαγή στην καριέρα μου. Μίλησα με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και τον Νικ Καλάθη πριν αποφασίσω, κυρίως όμως μίλησα με τον Δημήτρη Ιτούδη. Πέρσι με ονόμασαν αρχηγό του Παναθηναϊκού, ήμουν πολύ περήφανος γι αυτό. Αυτή η αλλαγή στην καριέρα μου δεν θα αλλάξει ποτέ τα συναισθήματά μου για τον Παναθηναϊκό, γιατί έχει μια πολύ ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Ήμουν εκεί επτά χρόνια, τώρα είχα μια μεγάλη ευκαιρία να πάω στη Φενέρμπαχτσε».

Για την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι φίλοι της Φενέρμπαχτσε στα social media, ανέφερε: «Απείχα από τα social media για λίγο καιρό, όταν ξαναμπήκα έλαβα πάρα πολλά μηνύματα. Πραγματικά απόλαυσα τον τρόπο που επικοινώνησαν μαζί μου».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του και τη συνεργασία με τον Νικ Καλάθη, σημείωσε: «Το κομμάτι του τριπόντου ήταν ένα στοιχείο που προσέθεσα πέρσι στο παιχνίδι μου. Πάντα πίστευα πως είχα το ταλέντο να το κάνω, αλλά πέρσι το πραγματοποίησα. Θα είναι πολύ εύκολη η συνεργασία με τον Νικ Καλάθη, γιατί έχουμε ιδιαίτερη επικοινωνία. Πιστεύω πως θα κάνουμε όμορφα πράγματα φέτος».