Ελεύθερος - κι επίσημα - από την Μπασκόνια ο Γκεντράιτις!

Η Μπασκόνια επισημοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με τον Ρόκας Γκιεντράιτις έπειτα από μια τριετία και πλέον ο Λιθουανός φόργουορντ είναι ελεύθερος. Αλλά όχι για πολύ...

Ελεύθερος - κι επίσημα - από την Μπασκόνια ο Γκεντράιτις!

Ελεύθερος ...κυκλοφορεί ο Ρόκας Γκιεντράιτις, μετά από τρία χρόνια στην Μπασκόνια, αφού η ομάδα από τη Χώρα των Βάσκων ανακοίνωσε ότι επήλθε το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.

O 30χρονος Λιθουανός φόργουορντ «έφτιαξε το όνομά του» στην EuroLeague με την Άλμπα Βερολίνου και την τελευταία τριετία εξελίχτηκε σε έναν από τους πιο καθοριστικούς παίκτες της ομάδας της Bιτόρια.

Ο Γκιεντράιτις σούταρε με το εντυπωσιακό 57.5% στο δίποντο και ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με 10.4 πόντους, 5.9 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ σε 34 αγώνες στην EuroLeague.

Διαθέτοντας υψηλό μπασκετικό IQ και off-ball παιχνίδι αποτέλεσε τον τέλειο συνεργάτη των βασικοών γκαρντ της ομάδας: Ντάριους Τόμπσον και Μάρκους Χάουαρντ.

Πλέον είναι ελεύθερος να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αφού η Μπασκόνια ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας τους με τον Ερυθρό Αστέρα να βρίσκεται στο ...κατόπι του.