Ατζέντης Μίροτιτς: «Δεν έχουμε συμφωνήσει για τίποτα και με κανέναν»

Ο ατζέντης του Νίκολα Μίροτιτς, Ιγκόρ Κρέσπο, αναφέρθηκε στην υπόθεση του πελάτη του στην Μπαρτσελόνα, αλλά και το μέλλον του παίκτη.

Ατζέντης Μίροτιτς: «Δεν έχουμε συμφωνήσει για τίποτα και με κανέναν»

Απαντήσεις για την κατάσταση του Νίκολα Μίροτιτς στην Μπαρτσελόνα, αλλά και το μέλλον του παίκτη έδωσε ο ατζέντης του 32χρονου άσου, Ιγκόρ Κρέσπο. Το όνομα του Μίροτιτς βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Παναθηναϊκού, αλλά ο ίδιος βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής.

«Δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει. Μας έχουν επικοινωνήσει, τόσο ιδιωτικά, όσο και δημόσια ότι δεν θέλουν να συνεργαστούν άλλο με τον Νίκολα Μίροτιτς, αλλά δεν υπάρχει κάποια γραπτή ειδοποίηση ή κάτι επίσημο. Όταν λυθεί το θέμα του Μίροτιτς, μπορούμε να μιλήσουμε για οτιδήποτε.

Η τελευταία επικοινωνία που είχαμε με τον σύλλογο ήταν στις 28 Ιουνίου και από την πλευρά μου τηλεφώνησα στον σύλλογο για να ρωτήσω ποια ήταν η πρόθεσή τους και μου είπαν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου σύντομα. Περιέργως δεν είχα ξανακούσει τίποτα μέχρι χθες το βράδυ, όταν ανακοινώθηκε ότι επρόκειτο να δώσω αυτή τη συνέντευξη», επεσήμανε αρχικά ο Κρέσπο.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το αν θα συνεχίσει στην ομάδα εξαρτάται από την Μπαρτσελόνα. Δεν έχουμε υπογράψει ή συμφωνήσει για τίποτα και με κανέναν, γιατί είναι ακόμα παίκτης της Μπαρτσελόνα. Δεν έχουμε μιλήσει ούτε με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν βιαζόμαστε. Κάθε μέρα που περνάει κοστίζει 31.000 ευρώ στην Μπαρτσελόνα. Οπότε η Μπάρτσα πρέπει να βιάζεται. Επιπλέον, επίσημα δεν μας έχουν πει τίποτα.

Δεν έχω ιδέα αν (σσ. Οι ομάδες που ενδιαφέρονται) θα περιμένουν ή όχι τη συμφωνία μας με την Μπαρτσελόνα. Δεν ξέρω καν αν θα υπάρξει αυτή η συμφωνία. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει ενδιαφέρον. Το αντίθετο θα ήταν περίεργο. Νομίζω ότι η αγορά τον θεωρεί τον καλύτερο παίκτη στην Ευρώπη. Αλλά με την Μπαρτσελόνα, ήμουν ξεκάθαρος: δεν θα διαπραγματευτώ τίποτα μέχρι να επιλυθεί η κατάσταση μαζί της. Επιπλέον, δεν μπορώ καν να το κάνω νόμιμα».