Αρμάνι Μιλάνο: Κλείνει Καμαγκάτε - Επιβεβαίωσε ο GM των Νάγκετς

Τον Ισμαήλ Καμαγκάτε έχει κλείσει για την ερχόμενη σεζόν η Αρμάνι Μιλάνο σύμφωνα με επιβεβαίωση του GM των Ντένβερ Νάγκετς

Αρμάνι Μιλάνο: Κλείνει Καμαγκάτε - Επιβεβαίωσε ο GM των Νάγκετς

Στην Αρμάνι Μιλάνο θα αγωνιστεί όπως όλα δείχνουν την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν ο Ισμαήλ Καμαγκάτε.

Ο Καμαγκάτε αποτελεί ελπίδα του γαλλικού μπάσκετ όντας 22 χρονών, στα 2.11 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Παρί, έχοντας 9,2 πόντους, 8,4 ριμπάουντ, 1,5 μπλοκ και 17,2 PIR στο Eurocup, σε 23 λεπτά συμμετοχής!

Την είδηση της μεταγραφής του Γάλλου ψηλού επιβέβαιωσε ο GM των Νάγκετς, Τόμι Μπαλσέτις - ομάδα στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του στο NBA.

«Είναι ένας παίκτης που μας αρέσει πολύ. Έχει μεγάλες δυνατότητες να γίνει ένας σύγχρονος σέντερ στο ΝΒΑ. Είναι εξαιρετικός στο τελείωμα κοντά στο καλάθι, είχε πάνω 70% ποσοστό αυτή τη σεζόν. Απλώς χρειάζεται περισσότερο χρόνο παιχνιδιού και εννοώ λεπτά στην Ευρωλίγκα. Η G-League είναι καλή γιατί μπορείς να παρακολουθείς στενά τους παίκτες, αλλά η Ευρωλίγκα είναι το δεύτερο καλύτερο επίπεδο στον κόσμο. Θα παίξει σε αυτό το επίπεδο, σε μια μεγάλη ομάδα, υπό έναν μεγάλο προπονητή όπως ο Έτορε Μεσίνα. Θα είναι σαν πανεπιστήμιο. Έχει ξεκάθαρα το σώμα και τις ικανότητες», ανέφερε συγκεκριμένα ο Μπαλσέτις για τον Καμαγκατέ.