Σιμόνοβιτς: Από το Σικάγο στο... Βελιγράδι

Ο Μάρκο Σιμόνοβιτς αποτελεί παρελθόν από τους Σικάγο Μπουλς και φαίνεται πως η επόμενή του περιπέτεια θα είναι στον Ερυθρό Αστέρα, σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Σερβία.

Σιμόνοβιτς: Από το Σικάγο στο... Βελιγράδι

Ο Μάρκο Σιμόνοβιτς έμεινε ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του, αφού οι Σικάγο Μπουλς δεν τον συμπεριέλαβαν στα σχέδιά τους για την επόμενη σεζόν.

Ο νεαρός παίκτης, ηλικίας 23 ετών είχε επιλεγεί από τους Μπουλς στο Νο44 του Draft το 2020, αλλά παρέμεινε στην Ευρώπη για έναν χρόνο πριν μετακομίσει στο Σικάγο. Κατά την διάρκεια της περασμένης σεζόν, ο παίκτης συμμετείχε μόλις σε 16 αγώνες στο NBA, σημειώνοντας μέσο όρο 1,4 πόντους και 0,8 ριμπάουντ. Σε ένα μέρος της περασμένης σεζόν, αγωνίστηκε στην G-League με την αναπτυξιακή ομάδα των Ταύρων.

Λίγο μετά την αποδέσμευσή του από τους Μπουλς, δημοσιεύθηκε ένα άρθρο από την Telegraf, το οποίο συνέδεε τον Σιμόνοβιτς με τον Ερυθρό Αστέρα. Σύμφωνα με το άρθρο, η ομάδα είχε εκδηλώσει εδώ και καιρό ενδιαφέρον για τον παίκτη και αναμενόταν η άφιξή του στο Βελιγράδι για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Σέρβους.