Βεζένκοφ: Αυτή είναι η πρόταση των Κινγκς

Ο Σάσα Βεζένκοφ έχει στα χέρια του την πρόταση των Κινγκς η οποία φτάνει τα 6,5 εκατ. δολ. ετησίως (μικτά) για 2+1 χρόνια

Βεζένκοφ: Αυτή είναι η πρόταση των Κινγκς

Ο Σάσα Βεζένκοφ βρίσκεται μπροστά από την πιο μεγάλη απόφαση της ζωής του. Οι Κινγκς έχουν καταθέσει την πρόταση τους στον MVP της Ευρωλίγκας και ο άσος του Ολυμπιακού θα απαντήσει σήμερα (1/7)

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι άνθρωποι του Σακραμέντο δεν έδωσαν ολόκληρη την Exception στον Βεζένκοφ (7,7 εκατ.), αλλά χρησιμοποίησαν ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να τον πείσουν. Για την ακρίβεια, του πρότειναν 6,5 εκατομμύρια δολάρια ετησίως για συμβόλαιο 2+1 ετών. Άλλωστε, αυτό ήταν που ήθελε ο παίκτης, σε ό,τι αφορά τη διάρκεια του συμβολαίου.

Ουσιαστικά, οι Κινγκς στρώνουν στον Βεζένκοφ ένα χαλί 13 εκατομμυρίων δολαρίων (μικτά) για δύο χρόνια (ή 19,5 εκατ. δολ. για τρεις σεζόν), ενώ θα καλύψουν και το 50% του buy out στον Ολυμπιακό (750χιλ. δολ.).

Θυμίζουμε πως από την μεριά του ο Βούλγαρος, εφόσον πει το «ναι», θα πρέπει να δώσει 750χιλ. επιπλέον στους «ερυθρόλευκους» για να ταξιδέψει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Αν εκείνος αποφασίσει να μείνει στο λιμάνι τότε οι αδερφοί Αγγελόπουλοι είναι αποφασισμένοι να τον κάνουν τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του ρόστερ τους με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ (καθαρά).

Όλα αυτά βέβαια, εν αναμονή της απόφασης του Σάσα Βεζένκοφ.