Μπαρτσελόνα: Ενημέρωσε τον Μίροτιτς να φύγει

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα έκανε γνωστό στον Νίκολα Μίροτιτς πως δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του στο τέλος της σεζόν

Μπαρτσελόνα: Ενημέρωσε τον Μίροτιτς να φύγει

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Νίκολα Μίροτιτς από την Μπαρτσελόνα μετά το τέλος της σεζόν.

Η σχέση του Μαυροβούνιου φόργουορντ με την Μπαρτσελόνα ήταν ούτως ή άλλως σε ένα άσχημο σημείο, αφού η διοίκηση είναι απογοητευμένη από την απόδοσή του σε κρίσιμα παιχνίδια, ενώ και ο ίδιος θεωρεί πως ίσως χρειάζεται να ψάξει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μάλιστα οι «μπλαουγκράνα» ενημέρωσαν τον παίκτη για τον τερματισμό του συμβολαίου του μόλις λήξει η σεζόν.

Θυμίζουμε ότι η συμφωνία του Μίροτιτς με την Μπαρτσελόνα ήταν μέχρι το 2025, όμως όπως όλα δείχνουν δεν θα παίξει στην Καταλονία τα δύο εναπομείναντα χρόνια.

Η κίνηση αυτή σίγουρα έχει να κάνει και με την πρόθεση των Καταλανών να μειώσουν το μπάτζετ τους την επόμενη σεζόν, αφού ο Μίροτιτς είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην Ευρώπη με μισθό της τάξεως των 5 εκατ. ευρώ ετησίως.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν μου έδωσαν καμία εξήγηση! Θα ήθελα να μου το πουν με άλλο τρόπο... Από ανθρώπους πιο ψηλά στο κλαμπ. Νομίζω ότι έπρεπε να γίνει έτσι, αλλά δεν έχει σημασία τώρα.

Ο ατζέντης μου έχει ήδη μπει σε διαδικασία συζητήσεων μαζί τους και ρώτησε αν το θέμα είναι οικονομικό. Για να δουν αν τελικά μπορεί να γίνει κάτι. Δεν μου έχει μιλήσει ο σύλλογος για πιθανή μείωση» εξήγησε ο Μίροτιτς.

Πλέον, ο Μαυροβούνιος θα ψάξει αλλού το μέλλον του, με την Αρμάνι Μιλάνο να παρουσιάζεται ως το φαβορί.