Καλύτερος 6ος παίκτης της Ευρωλίγκας ο Κώστας Σλούκας από την Ένωση Παικτών!

Ο Κώστας Σλούκας αναδείχθηκε καλύτερος 6ος παίκτης της EuroLeague, που πρόσφατα ολοκληρώθηκε, σε ψηφοφορία μεταξύ των μελών της Ένωσης Παικτών

Καλύτερος 6ος παίκτης της Ευρωλίγκας ο Κώστας Σλούκας από την Ένωση Παικτών!

Ο τίτλος της Ευρωλίγκας δεν κατέληξε στα χέρια του, αυτήν την σεζόν, αλλά τουλάχιστον αναγνωρίστηκε ο κομβικός του ρόλος στην ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ του πρωταθλήματος για τον Κώστα Σλούκα.

Ο 33χρονος άσος του Ολυμπιακού αναδείχθηκε καλύτερος 6ος παίκτης στην EuroLeague για τη σεζόν 2022-23 από την Ένωση Παικτών του κορυφαίου πρωταθλήματος στην Ευρώπη (ELPA)!

Η ELPA, όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, μοιράζει τα βραβεία της σεζόν.

Υπό αυτό το πρίσμα ο Κώστας Σλούκας αναδείχθηκε καλύτερος 6ος παίκτης της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, αφού ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνήθιζε να φέρνει από τον πάγκο των «ερυθρολεύκων» στο παρκέ τον πολύπειρο διεθνή γκαρντ.

Τη σεζόν 2022-23 ο Σλούκας μέτρησε 11 πόντους (53% δίποντα, 32.5% τρίποντα, 90.6% βολές), 2.1 ριμπάουντ και 5.6 ασίστ κατά μέσο όρο σε 36 παιχνίδια της EuroLeague.

Θυμίζουμε ότι η Ένωση Παικτών ψήφισε τον Ντάριους Τόμπσον ως καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο, τον Σέρχιο Γιουλ ως τον πιο clutch παίκτη, τον Κάιλ Χάινς ως τον πιο αξιοσέβαστο παίκτη, ενώ έδωσε στον Λουκ Σίκμα το βραβείο Fair Play.