Σάσα Βεζένκοφ: Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να μείνει άλλη μία σεζόν στον Ολυμπιακό!

Ο Σάσα Βεζένκοφ κάνει ...δεύτερες σκέψεις τον τελευταίο καιρό - Ποιος ο ρόλος του Μιλουτίνοφ 

Σάσα Βεζένκοφ: Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να μείνει άλλη μία σεζόν στον Ολυμπιακό!

Οι περισσότεροι θεωρούν αναπόφευκτη την αποχώρηση του Σάσα Βεζένκοφ από τον Ολυμπιακό αυτό το καλοκαίρι, προκειμένου να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του και να παίξει στο ΝΒΑ με τους Σακραμέντο Κινγκς που έχουν τα δικαιώματά του από τον Ιούνιο του 2022. Ο ίδιος, πάντως, κρατάει ακόμη κλειστά τα χαρτιά του. Και πώς αλλιώς, όταν ακόμη δεν έχει αποφασίσει σχετικά με το μέλλον του. Το ΝΒΑ είναι σίγουρα στο μυαλό του. Είναι το όνειρο κάθε αθλητή και θα ήταν… τρελός εάν δεν ήθελε να πάει εκεί. Και στο μυαλό του η… ζυγαριά έγερνε προς το πέρασμά του στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Το τελευταίο διάστημα, όμως, φέρεται να κάνει δεύτερες σκέψεις. Η απώλεια της Ευρωλίγκας τον πείραξε πολύ. Θέλει να πάει στο ΝΒΑ ως πρωταθλητής Ευρώπης. Και επειδή του έμεινε απωθημένο, θα ήθελε να το ξαναπροσπαθήσει την επόμενη χρονιά. Βέβαια, οι Κινγκς μπορεί να… τσινίσουν εάν δεν πάει από φέτος. Και εμπεριέχει ρίσκο η παραμονή στην Ευρώπη για άλλον έναν χρόνο, καθώς μπορεί τα πράγματα να μην πάνε καλά τη νέα σεζόν, να υπάρξει κάποιος τραυματισμός (χτύπα ξύλο).

Μιλώντας σε μέσο της Βουλγαρίας, ο Βεζένκοφ τις προάλλες είπε: «Αυτήν τη στιγμή σκέφτομαι μόνο πώς θα γίνουμε πρωταθλητές με τον Ολυμπιακό. Όταν έρθει η ώρα, θα κοιτάξω να πάρω την καλύτερη απόφαση για το μέλλον μου και τι είναι πιο σημαντικό για μένα. Σίγουρα νιώθω πολύ καλά που οι ειδικοί και οι προπονητές λένε ωραία πράγματα για μένα, αλλά μιλάμε για μπίζνες και όλα εξαρτώνται από το πώς, τι και πότε. Είπαμε με τους ανθρώπους των Κινγκς ότι το πιο δίκαιο είναι να τελειώσει πρώτα το πρωτάθλημα και μετά να δούμε τι θα κάνουμε. Θα δούμε αν είναι διαπραγμάτευση ή αν έχουν συγκεκριμένη προσφορά, τι θα θέλω, είναι πολλά πράγματα. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη για αριθμούς. Είμαι έτοιμος για νέες προκλήσεις, αλλά μπορεί και να μείνω εδώ. Η Αθήνα και ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου. Αισθάνομαι υπέροχα». Λόγια που δείχνουν την αγάπη και την αφοσίωσή του στον Ολυμπιακό.

Ο ρόλος του Μιλουτίνοβ

Ρόλο στην υπόθεση αναμένεται να παίξει και ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, εφόσον τελικά αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό, που είναι και το πιθανότερο ενδεχόμενο. Ο «Μίλου» είναι στενός φίλος με τον Σάσα και φέρεται να ξεκίνησε ήδη το… ψηστήρι, προκειμένου να είναι συμπαίκτες τη νέα χρονιά και να δοκιμάσουν μαζί να κατακτήσουν την Ευρωλίγκα. Για τον Βεζένκοφ θα ήταν όμορφο να παίξει μαζί με τον Μιλουτίνοβ και δεν αποκλείεται έτσι να του κάνει το χατίρι!

Όλα αυτά, βέβαια, είναι υποθέσεις, ακούγονται ωραία, αλλά την τελική απόφαση θα την πάρει ο Σάσα, από κοινού με τους Κινγκς. Και τώρα που μιλάμε, δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο. Όλα είναι ανοιχτά. Παραμένει επικρατέστερο το σενάριο φυγής του Βεζένκοφ για το ΝΒΑ (τα λεφτά που θα πάρει εκεί είναι απλησίαστα για ομάδα της Ευρώπης), αλλά ας μην αποκλείουμε και το ενδεχόμενο να αγωνίζεται και τη νέα χρονιά με τα ερυθρόλευκα ο Σάσα. Θα ήταν η πιο όμορφη είδηση για τους φίλους του Ολυμπιακού!