Ομπράντοβιτς: «Οι παίκτες είναι όλοι τους εγωμανείς»!

Ο προπονητής της Μονακό Σάσα Ομπράντοβιτς έριξε τα… βέλη του ξανά στον Μάικ Τζέιμς μιλώντας γενικά για τους παίκτες και τον χαρακτήρα τους

Ομπράντοβιτς: «Οι παίκτες είναι όλοι τους εγωμανείς»!

Στην πρώτη του σεζόν στη Μονακό λύγισε στο πέμπτο παιχνίδι των play offs και στη δεύτερη ο Σάσα Ομπράντοβιτς πήρε την τρίτη θέση στη EuroLeague.

Η θητεία του στους Μονεγάσκους κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη, γι' αυτό και ο Σέρβος προπονητής συνεχίζει να λέει αυτά που σκέφτεται χωρίς να τον ενδιαφέρουν οι συνέπειες.

Έτσι κι αλλιώς ουκ ολίγες φορές έχει έρθει σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τον Μάικ Τζέιμς και δεν αποκλείεται οι δηλώσεις του να έχουν στόχο τον Αμερικανό γκαρντ.

«Μεγάλωσα σε άλλες εποχές, τώρα όλα έχουν αλλάξει. Οι νέοι αθλητές είναι εγωμανείς. Όλοι τους! Από τη μία, δεν θέλεις να έχεις τέτοιους παίκτες, θα πρέπει να υπάρχει ένα όριο. Όμως αυτοί οι παίκτες κάνουν τη διαφορά και όχι τυχαία.

Όλοι οι σπουδαίοι αθλητές, ακόμη και οι ποδοσφαιριστές, είναι έτσι. Πήρα καλές αποφάσεις σε όλα τα προβλήματα και νομίζω ότι αυτό μας βοήθησε" ήταν τα λόγια του Σέρβου τεχνικού των Μονεγάσκων στην τηλεοπτική εκπομπή NOVA S.