Ομπράντοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός θα δυναμώσει»

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα είναι μία ομάδα που θα δυναμώσει την επόμενη σεζόν.

Ομπράντοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός θα δυναμώσει»

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς μίλησε για τις ομάδες της Euroleague που θα δυναμώσουν την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο τεχνικός της Μονακό τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα είναι μία ομάδα που θα δυναμώσει.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Σάσα Ομπράντοβιτς:

«Μπορώ να πω ότι ζω ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια της καριέρας μου. Αυτό που ανέφερε σε ανύποπτο χρόνο ο Πρίγκιπας Αλβέρτος αποτυπώνει πλήρως την περίσταση. Ότι δηλαδή αν κάποιος μου έλεγε πριν από δέκα χρόνια ότι η Μονακό θα ήταν τρίτη στην Ευρώπη, απλώς θα γελούσα! Μιλάμε για μια ομάδα που δεν έχει στρατό φιλάθλων και παίζει στην EuroLeague μόλις δυο χρόνια... Πολλές ομάδες με μεγαλύτερη ιστορία περιμένουν καιρό για να βρεθούν στο Final Four.

Έχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια, οπότε αυτό δεν αμφισβητείται. Αυτό που ίσως είναι λίγο πιο δύσκολο να περιμένει κανείς είναι να επαναλάβουμε αυτή την επιτυχία. Ομάδες όπως εμείς, η Ζάλγκιρις και η Παρτίζαν ανέβασαν τα στάνταρ. Τώρα θα υπάρχουν ακόμη περισσότερες επενδύσεις. Μεγάλες ομάδες όπως η Αναντολού Εφές, η Αρμάνι, η Φενέρ και ο Παναθηναϊκός σίγουρα δυναμώνουν και είναι έτοιμες να επενδύσουν πολλά»