Ολυμπιακός: Μέσα στον Ιούνιο θα ξεκαθαρίσει του Βεζένκοφ

«Αν δεν πάει και φέτος ΝΒΑ, δεν θα πάει ποτέ» λένε όσοι γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις για το θέμα του Σάσα Βεζένκοφ - Μέσα στον Ιούνη θα ξεκαθαρίσει και το σενάριο να δοκιμάσει την τύχη του στις ΗΠΑ. 

Ολυμπιακός: Μέσα στον Ιούνιο θα ξεκαθαρίσει του Βεζένκοφ

Ο Σάσα Βεζένκοφ ναι μεν επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό έως και το 2025, αλλά η ρήτρα για το ΝΒΑ παραμένει. Τα δικαιώματα του παίκτη ανήκουν στους Κινγκς και άπαντες στο μεγάλο λιμάνι εύχονται το Σακραμέντο να μην κάνει κίνηση και να τον αφήσει στον Πειραιά.

Βέβαια, άνθρωποι που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις έχουν να λένε πως «αν δεν πάει και φέτος στο ΝΒΑ στα 28 του χρόνια, δεν θα πάει ποτέ», ενώ άλλοι σχολιάζουν πως «θέλει κάποια στιγμή να δοκιμάσει το όνειρο του ΝΒΑ και φέτος είναι η ιδανική στιγμή».

Οι Κινγκς, πάντως, φέτος τον θέλουν περισσότερο από πέρσι (δεν είναι τυχαίο πως ήρθαν φέτος περισσότερες φορές για να τον δουν από κοντά), έκαναν και μία εξαιρετική σεζόν στις ΗΠΑ, έχουν ρόστερ για να φτάσουν ψηλά και δείχνουν να θέλουν να του δώσουν ενεργό ρόλο.

Οι πιθανότητες είναι προς το να πάει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Φέτος, πάντως, δεν θα γίνει σίριαλ όπως πέρσι. Μέχρι τις 25 Ιουνίου αναμένεται το θέμα να έχει κλείσει, είτε θετικά (με παραμονή του παίκτη) είτε αρνητικά.

Στο ενδεχόμενο που ο Σάσα Βεζένκοφ αποχωρήσει, η ομάδα του Ολυμπιακού θα λάβει μία σημαντική ρήτρα, η οποία αγγίζει το 1,500,000 δολάρια. Παράλληλα, να ξεκαθαρίσουμε πως οι σχέσεις μεταξύ παίκτη και ομάδας είναι καταπληκτικές.

Ακόμη και αν γίνει πράξη το σενάριο και ο Βούλγαρος φόργουορντ αποφασίσει να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ, η πόρτα του Ολυμπιακού θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον, όπως ήταν για τους Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Παπανικολάου, Κώστα Σλούκα, όπως και είναι για τον Νίκολα Μιλουτίνοβ.