Ταβάρες: «Κανείς δεν μας πίστευε, πρέπει να απολογηθείτε στον Ματέο»

Ο Έντι Ταβάρες εκθείασε τον Τσους Ματέο μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της EuroLeague με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ταβάρες: «Κανείς δεν μας πίστευε, πρέπει να απολογηθείτε στον Ματέο»

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπόρεσε να βρει στο τέλος τον τρόπο να νικήσει τον Ολυμπιακό και να κατακτήσει για ενδέκατη φορά στην Ιστορία της την ΕuroLeague.

Ο Έντι Ταβάρες μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή των Μαδριλένων, Τσους Ματέο, ενώ τόνισε πως κανένας δεν πίστευε πως η Ρεάλ θα πάρει το τρόπαιο.

Συγκεκριμένα είπε: «Δεν ξέρω πώς να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Αυτό που μπορώ να πω είναι συγχαρητήρια στον προπονητή μου, γιατί υπέφερε περισσότερο απ' όλους ώστε να παίξουμε ως ομάδα, για να παλέψουμε γι' αυτή την ομάδα. Όλα τα credits είναι σε εκείνον. Είναι πάντα δύσκολη η πρώτη σεζόν για έναν προπονητή, ειδικά στη Μαδρίτη. Τον συγχαίρω, φτάσαμε εδώ χάρη σε εκείνον.

Ο κόσμος δεν πίστευε σε εμάς, δεν πίστευε σε εκείνον, όμως ο Τσους είχε εμπιστοσύνη στον εαυτό του και σε αυτό που μπορεί να φέρει στην ομάδα και το αξίζει όλο αυτό. Πρέπει να απολογηθείτε στον προπονητή μου, γιατί τον κριτικάρατε, τον αμφισβητήσατε, γιατί έβλεπα πολλά ονόματα προπονητών, όχι το δικό του. Η Μαδρίτη έχει... καρύδια, εκείνος έχει... καρύδια και πρέπει να αναφέρετε και τους δύο. Χωρίς αυτόν δεν θα ήμασταν εδώ. Το αξίζει περισσότερο από τον καθένα, είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει»