Άπιστοι Θωμάδες ο Θρύλος το έχει ξανακάνει

Ο Ολυμπιακός έχει γυρίσει τελικούς και ημιτελικούς σε φάιναλ φορ απέναντι σε Ρεάλ Μαδρίτης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά κάποιοι εξακολουθούν να μην σέβονται το σήμα στην καρδιά.

Άπιστοι Θωμάδες ο Θρύλος το έχει ξανακάνει

Ο Ολυμπιακός με ένα τρομακτικό τρίτο δεκάλεπτο, γύρισε τούμπα τον ημιτελικό με αντίπαλο τη Μονακό και υποχρέωσε όλη την Ευρώπη να υποκλιθεί για ακόμη μια φορά μέσα στη σεζόν με το 27-2 του τρίτου δεκαλέπτου.

Αυτό είναι το εντυπωσιακό της υπόθεσης. Το 27-2 της τρίτης περιόδου και όχι η επιστροφή του Ολυμπιακού. Αυτή η ομάδα, με αυτόν τον προπονητή το έχει ξανακάνει, απέναντι σε τεράστιους συλλόγους με ιστορία στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ, όπως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Το έχει κάνει και με άλλους προπονητές, απέναντι στους Ρώσους που έβλεπαν το σήμα μπροστά τους και όταν πλησίαζε η τελευταία περίοδος, σκέφτονταν το έπος της Πόλης.

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν γίνεται να ξέχασε το μπάσκετ σε μια βραδιά. Ευτυχώς, το θυμήθηκε και μας το παρουσίασε στο τρίτο δεκάλεπτο, υποχρεώνοντας για μία ακόμη φορά τους προπονητές της εξέδρας και του πληκτρολογίου να εξαφανιστούν.

Ειλικρινά, απορούμε πως αισθάνονται όλοι εκείνοι, ειδικά οι φίλοι του Ολυμπιακού, που στην ανάπαυλα έβγαλαν χολή για αυτή την ομάδα, αυτόν τον προπονητή. Για την καλύτερη ομάδα της Ευρωλίγκας.

Ναι, ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρωλίγκα για τη σεζόν 2022-23 και ευχόμαστε την Κυριακή να σηκώσει και το βαρύτιμο τρόπαιο, γιατί το αξίζει.

Ακόμη κι αν δεν τα καταφέρει (ένα ματς είναι άλλωστε απέναντι σε μια Ρεάλ που δεν λέει να...πεθάνει) καλό θα είναι αυτή η ομάδα, ο προπονητής της και οι παίκτες της να αντιμετωπιστούν με τον σεβασμό που αντιμετωπίζεται από όλη την Ευρώπη.