Λαρεντζάκης: «Δεν φοβόμαστε κανέναν, πάμε να το πάρουμε»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε για τον ημιτελικό με τη Μονακό επισημαίνοντας πως ο Ολυμπιακός δεν φοβάται κανέναν.

Λαρεντζάκης: «Δεν φοβόμαστε κανέναν, πάμε να το πάρουμε»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ ήταν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και μίλησε για τη σειρά με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά και για το παιχνίδι που έρχεται με τη Μονακό. Ο άσος του Ολυμπιακού επισήμανε πως ο βασικός στόχος της ομάδας του Πειραιά είναι η κατάκτηση της Euroleague.

«Γενικά έχουμε την νοοτροπία ότι πρέπει να ξεκινάμε από την άμυνά μας. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό που πήγε σε πέντε ματς η σειρά με την Φενέρ. Εκμεταλλεύτηκαν κάποιες αδυναμίες μας όμως δείξαμε ότι για κάποιο λόγο τερματίσαμε στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου. Είμαστε χαρούμενοι που θα βρεθούμε στο Final Four, κοιτάμε τον ημιτελικό κόντρα στην Μονακό και πάμε να κερδίσουμε», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Η Μονακό έχει επιθετικό ταλέντο, αλλά θεωρώ ότι έχεις κάποιες αμυντικές αδυναμίες. Έχει αρκετά γκαρντ που μπορούν να σκοράρουν στο ένας-ένας και θα θελήσει να παίξει σε υψηλό ρυθμό. Εμείς θα πάμε να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι και δεν φοβόμαστε κανέναν. Πάμε στο Κάουνας, έχοντας την εμπειρία από πέρσι, για να το πάρουμε», σχολίασε για τη Μονακό.

«Πριν δυο τρία χρόνια ο Ολυμπιακός πήρε κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Είναι ευλογία για κάθε παίκτη να βρίσκεται σε ένα τέτοιο σύστημα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι για δεύτερη σερί χρονιά θα είμαστε στο Final Four, έχοντας μικρότερο μπάτζετ από αρκετές ομάδες», τόνισε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.