Ολυμπιακός: Έφτασε η ώρα για τον μεγάλο στόχο της σεζόν

Δύο βήματα έμειναν για να ολοκληρωθεί η υπέροχη διαδρομή αυτής της ομάδας

Ολυμπιακός: Έφτασε η ώρα για τον μεγάλο στόχο της σεζόν

Σε πυρετώδεις ρυθμούς δουλεύει ο Ολυμπιακός για το φάιναλ φορ του Κάουνας. Άγχος υπάρχει (θα ήταν ψεύτης όποιος έλεγε ότι δεν υπάρχει καθόλου) αλλά και μια γλυκιά προσμονή παράλληλα! Επιστρέφοντας στο φάιναλ φορ για 2η συνεχόμενη χρονιά, ο Ολυμπιακός θέλει να πετύχει ό,τι δεν κατάφερε πέρυσι στο Βελιγράδι.

Το ζητούμενο είναι να αντέξουν στην πίεση του φαβορί οι «ερυθρόλευκοι» (πλέον οι περισσότερες στοιχηματικές φέρνουν πρώτο φαβορί τον Ολυμπιακό). Και ταυτόχρονα να …σπάσουν την κατάρα της 1ης θέσης της κανονικής περιόδου (από το 2017 με το τρέχον σύστημα ποτέ δεν το πήρε η πρώτη της ρέγκιουλαρ σίζον).

Αυτό θα είναι το 4ο «μπακ του μπακ» φάιναλ φορ του Ολυμπιακού. Τα προηγούμενα το ΄94 και το ΄95 σε Τελ Αβίβ και Σαραγόσα, το ΄09 και το ΄10 σε Βερολίνο και Παρίσι, και το ΄12 και το ΄13 σε Κωνσταντινούπολη και Λονδίνο. Και τώρα, Βελιγράδι και Κάουνας.

Ο Ολυμπιακός θέλει να το πάρει. Να γίνει πρωταθλητής Ευρώπης για 4η φορά στην ιστορία του. Η ομάδα αυτή έκανε μια υπέροχη διαδρομή και έχει μπροστά της τώρα μια ακόμη αποστολή, την τελευταία. Και δυσκολότερη.

Θα είναι δύσκολη η κόντρα με τη Μονακό. Αλλά έχει την ποιότητα και κλάση ο Ολυμπιακός για να τα καταφέρει. Και παίκτες νικητές, με προσωπικότητα.

Το καταπληκτικό αυτό σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα οδεύει προς τον μεγάλο στόχο της σεζόν. Και είναι έτοιμο να δώσει τα πάντα για να τα καταφέρει.

Η ομάδα αναχωρεί για το Κάουνας νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης και ευχή όλων των φίλων του Ολυμπιακού είναι να γυρίσει πίσω με το βαρύτιμο τρόπαιο. Το αξίζει, θα …πεθάνει στο παρκέ για να το καταφέρει!