Ομπράντοβιτς: «Οι πιθανότητες με τον Ολυμπιακό είναι 50-50»

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς μίλησε για τον ημιτελικό της Μονακό με τον Ολυμπιακό τονίζοντας πως οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες.

Ομπράντοβιτς: «Οι πιθανότητες με τον Ολυμπιακό είναι 50-50»

Η Μονακό προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στο final 4 και στον ημιτελικό θα συναντήσει τον Ολυμπιακό. Ο Σάσα Ομπράντοβιτς μιλώντας για το παιχνίδι με τους Πειραιώτες τόνισε πως οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Ο τεχνικός της Μονακό μίλησε στη «Mozzart Sport» και τόνισε αρχικά:

«Τα πάντα θα κριθούν σ' ένα ματς. Και όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, οι πιθανότητες είναι πάντα 50-50. Θα τολμήσω να πω ότι μπορεί να είμαστε καλύτεροι όσον αφορά το ατομικό επίπεδο και πάντα με σεβασμό στον Σλούκα και στους υπόλοιπους παίκτες. Ο Ολυμπιακός ωστόσο παίζει εξαιρετικά ως ομάδα και γι' αυτό είναι ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες. Παίζουν πάντα ο ένας για τον άλλον».

Στη συνέχεια ο Σάσα Ομπράντοβιτς τονισε: «Θα δούμε εάν η προσπάθεια που κάνουμε μπορεί να ανταμειφθεί με έναν τίτλο. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας» ενώ στάθηκε και στον Μάικ Τζέιμς: «Οι σπουδαίοι παίκτες κάνουν σπουδαίους τους προπονητές. Νομίζω ότι έχω πει αρκετά πάνω σε αυτό. Συγχαρητήρια στα παιδιά, αξίζουν τα περισσότερα. Μου ζητούν συχνά να ξεχωρίσω κάποιον και να σχολιάσω, αλλά πραγματικά δεν μου αρέσει. Ο Λόιντ, έδειξε στο γήπεδο τι νοοτροπία έχει. Θέλει να κερδίζει και να παίζει παρά ο γεγονός ότι πονούσε καθώς δεν είχε προπονηθεί λόγω τραυματισμού. Αυτά τα πράγματα επηρεάζουν την ομάδα. Εϊμαι περήφανος για εκείνον όπως και για όλους τους παίκτες».