Kάτας: «Δεν είμαι βέβαιος ότι πέρασε η καλύτερη ομάδα, δεν πήραμε κάποια σφυρίγματα...»

Απογοητευμένος αλλά και με βολές κατά της διαιτησίας εμφανίστηκε ο Όντεντ Κάτας μετά τον αποκλεισμό της Μακάμπι από τη Μονακό.

Kάτας: «Δεν είμαι βέβαιος ότι πέρασε η καλύτερη ομάδα, δεν πήραμε κάποια σφυρίγματα...»

Ο Όντεντ Κάτας ήταν φανερά απογοητευμένος για τον αποκλεισμό της Μακάμπι από τη Μονακό.

Ο ισραηλινός προπονητής άφησε αιχμές και για τη διαιτησία, λέγοντας ότι δεν είναι βέβαιος ότι πέρασε η καλύτερη ομάδα...

«Είναι μεγάλη η απογοήτευση. Φτάσαμε ως εδώ, παλέψαμε, ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολο και δεν πήραμε κάποια σφυρίγματα. Πονά περισσότερο γιατί φτάσαμε κοντά, ήμασταν στο +4 στην τέταρτη περίοδο, αλλά κάναμε κάποια συνεχή λάθη και τους δώσαμε συνεχείς βολές. Αυτό μας έφερε εκνευρισμό. Μας έλειψε λίγο η εμπειρία, λίγη περισσότερη συγκέντρωση. Όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες», τόνισε πριν συνεχίσει:

«Δεν είμαι βέβαιος ότι πέρασε η καλύτερη ομάδα, αλλά πρέπει να σεβαστούμε τη Μονακό. Άξιζε να πάει στο Final 4. Εμείς πιστεύω πως χάσαμε την πρόκριση στο Game 3. Πρέπει να μάθουμε από αυτή την εμπειρία και να επιστρέψουμε καλύτεροι. Κρατώ την προσπάθεια και την επιθυμία των παικτών μου. Το θέλαμε πολύ, για μας και τους φιλάθλους. Πιστεύω πως το αξίζαμε κιόλας. Όμως χτίζουμε κάτι καλό για το μέλλον», πρόσθεσε.