Αγγελόπουλοι: «Παγκόσμιο φαινόμενο ο Ολυμπιακός, πάμε να το πάρουμε»

Με ένα στόμα οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσαν το σύνθημα για το Φάιναλ Φορ του Κάουνας.

Αγγελόπουλοι: «Παγκόσμιο φαινόμενο ο Ολυμπιακός, πάμε να το πάρουμε»

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις έκαναν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε στο Φάιναλ Φορ του Κάουνας.

Αναλυτικά όσα είπαν με ένα στόμα οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ:

*** «Ιδιαίτερη σημασία είναι ότι για δεύτερη φορά πάμε να διεκδικήσουμε την Ευρωλίγκα. Η δεύτερη σερί φορά είναι κάτι που έχει να γίνει πάλι από τον Ολυμπιακό πριν 10 χρόνια και τώρα πάμε μέχρι τέλους να το πάρουμε».

*** «Τα ωραία πράγματα έχουν συνέχεια στην επόμενη βδομάδα. Είναι το 12ο Final Four και το 8ο δικο μας».

*** «Ο Ολυμπιακός είναι ένα παγκόσμιο φαίνομενο. Παίζει με ένα πιο χαμηλό μπάτζετ και είμαστε σταθερά στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να συνεχίσουμε να είμαστε εκεί και τη νέα σεζόν».

*** «Η Φενέρμπαχτσε δεν ήταν μια ομάδα για να βγει 8η. Ήταν πρώτη σε μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήταν μια τιτανομαχία. Έχει ευρωπαϊκούς τίτλους, χάσαμε και το 2017 από τη Φενέρμπαχτσε. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τη Φενέρμπαχτσε. Είναι μια πολύ καλή ομάδα».

*** «Υπάρχει μεγάλη δίψα στην ομάδα. Θέλουμε μέχρι τέλους και ακόμα παραπέρα. Μας αρέσει το πεινασμένα σκυλιά».

*** «Δεν μας φοβίζει κάτι. Χάσαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο από την κορυφαία ομάδα των τελευταίων ετών πέρσι στο Βελιγράδι. Θα δούμε αύριο ποια θα είναι η αντίπαλος μας».

*** «Αντικειμενικά είναι η πιο πετυχημένη διετία. Ήταν και στο back to back, αλλά τώρα είναι αλλιώς γιατί μιλάμε για την πιο δύσκολη Euroleague της ιστορίας».

*** «Η ομάδα ξέρει τι πρέπει να κάνει πλέον. Η ομάδα έχει την πλήρη αποδοχή και είναι κάτι το τρομερό αυτό που δεν έχει συμβεί ξανά. Όλοι αξίζουν. Είμαστε μια ομάδα. Είχαμε στην ομάδα 9 παίκτες και πέρσι. Όλοι αξίζουν να βρίσκονται στον Ολυμπιακό».