Ολυμπιακός: Ο Μάικ Μπράουν στο ΣΕΦ για τον Βεζένκοφ

Ο προπονητής των Σακραμέντο Κινγκς Μάικ Μπράουν αναμένεται να βρεθεί αύριο (9/5) στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει από κοντά τον Σάσα Βεζένκοφ στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε

Ολυμπιακός: Ο Μάικ Μπράουν στο ΣΕΦ για τον Βεζένκοφ

Οι Σακραμέντο Κινγκς έχουν εκδηλώσει έμπρακτο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σάσα Βεζένκοφ και αρκετές φορές μέλη του τεχνικού τιμ, αλλά και της διοίκησης τον έχουν παρακολουθήσει.

Μάλιστα το «παρών» στο ΣΕΦ την Τρίτη (9/5) και στο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτε θα δώσει ο Μάικ Μπράουν, head coach των Κινγκς.

Μέχρι τώρα τον άσο των «ερυθρόλευκων» είχαν παρακολουθήσει από κοντά βοηθοί του Μπράουν, μέλη του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας του Σακραμέντο, αλλά πλέον στο ΣΕΦ θα βρεθεί ο ίδιος ο head coach των Κινγκς.

Πρόκειται για μία κίνηση που προφανώς σημαίνει πολλά και δείχνει πως πλέον η μετακίνηση του Βεζένκοφ στο ΝΒΑ έχει μπει στην τελική ευθεία, αφού λογικό θα είναι να υπάρξει και κάποια συζήτηση του Μάικ Μπράουν με τον άσο του Ολυμπιακού, που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις όλη τη σεζόν.